Pozdrav svima,

Pomegranat je prilično bogat antioksidantima koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala kako bi zaštitili kožu od oštećenja. Osim toga, šipak je napunjen s puno vitamina, minerala i drugih hranjivih tvari koje pomažu u obogaćivanju teksture kože. Ove maske za lice su vrlo jednostavne za napraviti i pružiti vašu kožu s puno prednosti. Onda, uđimo u nju.

1. Maslačka maska ​​za gline i bentonit

Prednosti: Ova maska ​​za lice duboko čisti kožu bez da se osuši. To će biti prilično učinkovito za masnu kožu i akne, jer je bentonitna glina moćna u uklanjanju prljavštine i ulja unutar dubokih slojeva stanica kože i duboko čisti pore kako bi se smanjile šanse za izbijanje. S druge strane, šipak u ovoj maski lica sprječava da se koža osuši dok antioksidansi i masne kiseline prisutne u šipak pomažu u održavanju kože hranjene i vlažne.

Kako koristiti: Uzmite 2-3 čajne žličice bentonitne glina u nemetalnu zdjelicu. Dodajte potrebnu količinu soka od šipak kako biste napravili glatku tijesto. Nanesite ovaj paket lica preko čišćenog područja i ostavite da se osuši 15-20 minuta. Kasnije, operite ga mlakom vodom i pratite hidratantnu kremu.

2. Maslačka šipka i zubna maska

Prednosti: Ova maska ​​za lice pomoći će u pilingu kože. Oba sastojaka su dobro poznata po svojstvu pilinga, jer su prilično učinkovito uništili mrtve stanice kože. Pomaže u otkrivanju zračenja i čišće kože uz održavanje hrane i vlaženja.

Kako koristiti: Uzmite 2-3 žličice zobenog praha i dodajte potrebnu količinu soka od nara. Pomiješajte ga dobro da biste stvorili glatku tijesto. Nanesite masku za lice preko čišćenog lica i vrata i pustite da sjedne 15-20 minuta. Kasnije, operite ga mlakom do normalne vode. Ako je potrebno, pratite hidratantnu kremu.

3. Maslačka šipka i bjelanjak

Prednosti: Bijela jaja poznata je po stezanju kože, dok je s druge strane šipka bogata antioksidansima koji štite kožu od oštećenja. Oba sastojaka pomažu u stezanju pora i čine kožu jasnijima i blistavima.

Kako koristiti: Uzmite jedan bjelanjak i dodajte žlicu sok od šipaka. Pomaknite smjesu dobro da stvorite pjenu. Masažite masku preko pročišćene kože nekoliko minuta, a zatim pustite da se osuši. Kasnije ga isperite normalnom vodom i po potrebi slijedite hidratantnu kremu.

4. Maska za šipak i rižino brašno

Prednosti: Ovo pakiranje lica pomoći će u procesu izbjeljivanja i bistrih kože. Antioksidansi prisutni u šipki pomažu u obnovi stanica boreći se protiv slobodnih radikala. Ovo, zauzvrat, pomaže u liječenju ožiljaka, blemishes ili bilo koje druge boje discolorations. Osim toga, riža je također poznat sastojak kada je u pitanju izbjeljivanje kože i svjetlost.

Kako koristiti: Uzmite 2-3 žličice rižinog brašna i dobro promiješajte s potrebnom količinom sokova. U njemu dodajte 2-3 kapi limunovog soka. Dodavanje sok od limuna je opcionalno i ovisi o osjetljivosti kože. Nanesite lice pakiranjem preko čišćenog lica i vrata. Pustite da se osuši 20 minuta, a zatim ga isperite normalnom vodom. Ako je potrebno, vlaži se nakon toga.

5. Maslačka šipka i jogurtna maska ​​za lice

Prednosti: Vitamin C prisutan u ljuskama šipka pomaže u jačanju kolagena koji pomaže u sprečavanju preranog starenja.Smjesa same šećerne mase smatra se snažnijim sastojcima od sjemena. Antioksidanti prisutni u oguliti štite kožu od oštećenja od sunca. Osim toga, jogurt i med u masku lica pomažu u ublažavanju upale kože i održavaju hidrataciju.

Kako koristiti: Uzmite 2 čajne žličice praha za šljuku, žličicu jogurta i žličicu meda. Dobro izmiješajte sastojke kako biste stvorili glatku tijesto. Nanesite lice pakiranjem preko čiste kože i ostavite ga 15 minuta. Kasnije, operite ga mlakom vodom i po potrebi slijedite hidratantnu kremu.

8 Jednostavni i djelotvorni savjeti za rješavanje depresije 10 jednostavnih i učinkovitih savjeta kako spriječiti akne breakouts u ljeto Djelotvorne domaće noćne kreme Učinkovito kućište za lice za njegu hiperpigmentacije DIY Homemade učinkovita maska ​​za kosu za rast kose 5 najboljih domaćih paketa s grudima 5 Nevjerojatna prednosti njege kože Domaća aktivna maska ​​za liofilizaciju 5 najboljih domaćih paketa kave 4 domaće maske za lice za dodavanje liftova na kožu

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: