TRESemmé Naturals štedljiv balans

Hi Lovelies!

Vrijeme leti tako brzo, već sredinom tjedna! Radim 7 dana u tjednu pa tehnički nemam vikend pa ipak ih radujem. Vikendima imam kraće radno vrijeme i drago mi je što smo još vikendom mogli upravljati stiskanjem naših obiteljskih veza. Iako sam u zadnje vrijeme bio jako zauzet žongliranjem svojih poslova, roditeljstva i kućnih poslova, koliko god je moguće, želim još uvijek izgledati kao da sam davao dovoljno brige za sebe. Dakle, sa svojom kosom, pokušavam dobiti najbolje proizvode za kosu da ga oživim. Jedan proizvod koji sam pokušao je Tresemme Naturals štedljivi balanser. Pročitajte kako biste saznali kako je prošlo.

TRESemmé Naturals hranjivi vlage šampon i regenerator, s ekstraktom aloe vera i uljem avokada, vlaži kosu kako bi zaštitio od oštećenja i lomljenja. Nježno čišćenje i lagano kondicioniranje za kosu koja će se osjećati zdravo, rukovanje i glatkoću. Otkrijte 10x jaču kosu nakon samo jedne uporabe *. Ovaj uređaj za njegu salona nema boja, je hipoalergenski, bez silikona i siguran za kosu tretiranu bojom. Kako radi: • FORMULACIJA: Ovaj silikonski bezalkoholni uređaj je hipoalergenski, bez boje, siguran za obojenu kosu i infuziran je sa aloe vera i avokadnim ekstraktima, dajući mekoću, snagu i sjaj. • UČINAK: Kosa koja je kosa 10X jača - nakon samo jedne uporabe. Ovaj uređaj može zaštititi sve tipove kose od oštećenja i lomova.

Moj Uzmi na TRESemmé Naturals šampon za ravnanje kose

Kondicioner koji je bez silikona, obojan i nataknut prirodnim ekstraktom je nešto što će me zasigurno privući. Želim da proizvodi za njegu kose budu jednostavni. Obojam kosu svaka 2 mjeseca, a to znači da mi nanosim nešto više štete na kosu 6 puta godišnje. To je previše kemikalija i boja. Zato, za njegu kose, tonam. Dodavanje na moju trajnu boju kose je moj redoviti sušilo za sušenje kose, što je obavezno u ovoj temperaturi ispod nule. Bez iznenađenja, kosa mi je sada suha, ali dobro sredstvo za njegu ili kosu pomaže puno u tome da izgleda zdravo.

Tresemme Naturals kondicioner za ozračivanje dolazi u velikom bijelom bocu od 700 ml, što je veliko i malo teška, pa volim Tresemme Smooth i Silky pakiranje koje ima pumpu. Ova varijanta Naravno tužno ga nema. Sam proizvod je bijele boje i gusta u konzistenciji. Iako je gusta, lako se širi po cijeloj kosi. Osjećam da mi se kosa smekšava dok primjenjujem ovaj uređaj. Također se lako ispire i ne ostavlja ostatke na vlasištu. Ne masi moju kosu i dajem samo pravu količinu koju trebam. Ima mekani miris koji traje samo 5-6 sati na mojoj kosi. To je kratko vrijeme tako da ponekad spritz sprej za kosu. Želim one s dugotrajnijim mirisima, onima koji još uvijek mirisaju tako dobar sljedeći dan.

Iako je ovaj Tresemme Naturals Conditioner proizvod Tresemme, mislim da je Tresemme jedan od mojih najdražih marki za njegu kose, ovaj koji pregledavam nije to učinio na moj popis omiljenih. Iako ovo čini moju kosu mekom i glatkom, osjećam da je slabost. Moja kosa nije sjajna kad koristim ovo u usporedbi s kad koristim Loreal Color Radiance regenerator.

Jedan veliki plus za ovaj uređaj je da je to pomoglo kontrolirati moju kosu pada. Imam način manje lomova i pada kose dok koristim ovo.

Ono što mi se sviđa o TRESemmé Naturals štedljivom balastnom balzameru

- Lako se širiti na kosu. - Jednostavno isperite. - Ne masi moju kosu. - Dobar volumen daje kosi. - Ne uzrokuje iritacije vlasišta. - čini kosu mekom i glatkom - ima prirodne ekstrakte - Nema silikona i boja - Priuštivu. Kupio sam za 4 dolara za 700 ml veliku bocu.

Ono što mi se ne sviđa o TRESemmé Naturals štedljivom balansu

- Ovo je kratko u stvaranju svoje kose stvarno rukovanje. S vremena na vrijeme doživljavam tangles i odletjeti. - Nedostaje mi dati zdravu sjaju - Miris traje samo kratko.

Konačne misli: Još uvijek vjerujem da je ovo dobro sredstvo, ali uz stanje zdravlja kose, trebalo mi je nešto teže raditi.

IMBB ocjena: 3.5/5

TRESemme termički oporavak intenzivno obnavljanje i rehidracijska maska Tresemme toplinska obrambena zaštita za oblikovanje Njega kose: Sprej za zaštitu od topline TRESemme Njega kose: Dove Heat Therapy terapija Loreal Professional TEC Liss kontrola kose seruma Prirodni piling od prirodnog oraha EverYuth Naturals Skin Balance lica za pranje Svježe naturals voće lice za pranje Pravo na svakodnevnu pražnjenje lica

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: