Bok cure,

Pregledao sam mnoge nijansirane nijanse iz ovog matskog raspona. Svatko od nas može pronaći nešto u ovom rasponu, kao i na toj cijeni, vrijedi snimiti. Ovo je prilično suptilan kesten s vlažnom matte formulom za njega. Pigmentacija je također zadovoljavajuća.

Cijena: INR 295 Opis proizvoda: Indijski broj jedan ruž za usne sada je u obliku mat po prvi put. Kremasta matirana tekstura koja je udobna za nošenje. Dovršite i isporuku boja ružičastih ruža za usne, ali udobnost kremskih ruževa. Nema povlačenja na usnama. Intenzivna isplata u boji.

Moje iskustvo s Lakme obogatiti mat crnilo RM 17:

Ovaj ruž se pojavljuje u mjernoj cijevi nalik na ispitivač poput cijevi koja mi se ne sviđa jezgri. Srebrni karton je privlačniji od samog cvijeta za usne.

"RM 17" je prekrasna sjena, to je suptilna boja kobila vina s vlažnom matte formulom.

To nije vrlo duboka ili kestena boja i mlade djevojke mogu ga probati kao dobro. Boja se može graditi upto, ali onda to može pahuljati i polagati u usne linije. Ruž za usne također je pogodan za ured.

Moj problem s ružem je da nije tako debela kao i druge nijanse iz tog raspona. Jednostavno sam ga na sredini i ako ga nanosite, to je vrsta pahuljica i akumulira. Sve u svemu, dobar svjetlost nosi maroon ruž za usne koji čuva usne vlažnim previše. Ne mrlja ni.

Pro od Lakme obogatiti mat crnilo RM 17:

  • Glatka i meka na usnama.
  • Može se graditi do duboke boje boje.
  • Pristupačne.
  • Sofisticirana boja odjeće za dan i ured.

Obame od Lakme obogaćuju Matte ruž RM 17:

  • Volio bih da će to biti jednolično neprozirnije.
  • Trajna snaga mogla bi biti bolja.
  • Ambalaža je super dosadna.

Biste li otkupio / preporučio Lakme obogatio mat crnilo RM 17? Ova sjena je vrlo lijepa, ali želio bih nešto neprozirno pa ću istražiti druge nijanse iz tog raspona. IMBB ocjena: 3.5/5

Lakme obogaćuje mat crnilo za usne RM 17 Lakme PM15 obogaćuje mat crnilo Lakme PM10 obogaćuje mat crnilo Lakme RM 11 obogaćuje mat crnilo Lakme PM12 obogaćuje mat crnilo Lakme obogaćuje matenu ruž za usne BM12 Sve Lakme 9 do 5 Primer + Matte ruževi Fotografije, Swatches, Lip Swatches Lakme Apsolutni Peach Pout Sculpt Studio Hi-Definition Matte ruž za usne Chambor u prahu Matte ruž za usne pustinjska ruža

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu:

Korisne Informacije Jun 05 2020