Bok, dame!

Tražio sam proizvod koji bi mi hidratizirao kožu, kao i davao zaštitu od sunca. Dakle, mislio sam da ću pokušati Jovees Premium Sun Protective Lotion za zaštitu od sunca. Započnimo!

Cijena: Rs.415 Opis proizvoda:

Aktivni sastojci: Citrus, crveni ekstrakt grožđa, ekstrakt Aloe vera, ulje mrkve, Wheatgerm ulje, ekstrakt ekstrakta vještice, ekstrakt voća borovnice.

Moje iskustvo s Jovees Premium štitnik za zaštitu od sunca SPF 40 PA +++:

Boca za zaštitu šećera od sunca došla je u kutiju s papirnatom vrpcom koja ima sve pojedinosti o njemu. Boca ima ambalažu tipa pumpe koja dobro funkcionira i ima prozirnu kapu. Obje boce i kapa izrađuju se od plastike i boca je vrlo lagana. Ambalaža prilagođena putovanju.

Tekstura tekućine je kremastog tipa. Lazura ima blijedu boju; nije jako istaknuto, ali nije bijelo. Ima lijep miris, ali uopće nije nevjerojatan i nestaje čim ga primijenite. Budući da imam akne sklonu i masnoj koži, moram se pobrinuti da dobijem ruke na sve-matte krema za sunčanje koja me ne izbacuje. Dakle, ovaj proizvod je sve mat, kako piše. Ubrzo se apsorbira u kožu, a jedna pumpa je sve što vam treba. Ne treba previše jer ima tendenciju pretjerane vlaženja kože i ostavljanja bijelih mrlja.

Koristim ga prije nanošenja šminkanja. Taj proizvod možete upotrijebiti tako da ga miješate s bilo kakvim sredstvom za kremiranje ili bilo kakvim BB kremom ili temeljima. Nakon otprilike 3-4 sata, koža postaje masna, a sve što morate učiniti je ponovo primijeniti ovaj proizvod i dobro ste ići. Ne iritira moju kožu niti ga rastegne. Plus točka je da nije izazvala akne.

Pro od Jovees Premium štitnik za zaštitu od sunca SPF 40 PA +++:

  • Putovanja prijateljski
  • dostupan
  • Nije uzrokovala akne
  • Radi kao hidratantno sredstvo
  • Može se pomiješati s temeljnim / BB kremom
  • Nema ljepljivosti
  • Ima SPF 40

Cons of Jovees Premium zaštitni losion za zaštitu od sunca SPF 40 PA +++:

  • Tijekom primjene dolazi do bijelih zakrpa
  • Nekima se možda ne sviđa suhoća

IMBB ocjena: 4.7/5 Želim li preporučiti / otkupiti Jovees Premium Sun Protection Lotion SPF 40 PA +++? DA, svakako pokušajte ovo.

Jovees Sun Defense Neem Toner kože Jovees Silk Foundation Jovees Premium Serum za prirodno izbjeljivanje Jovees Premium Advanced Serum protiv starenja Lacto Calamine štitnik za sunčanje svakodnevno koristi zaštitu od sunca (masna do normalna koža) VLCC ekstremna krema za zaštitu od sunca SPF 60 PA +++ SK-II losion za zaštitu od sunca SPF 25 PA ++ La Shield gel za zaštitu od sunca bez ulja SPF 40 PA +++ O3 + Skin Glow Derma svježa krema SPF 40 Bobbi Brown intenzivni temelj za njegu kože SPF 40

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: