Ton kože: Srednji do prljavih

Poštovane dame,

Danas ću razgovarati o novom pilingu na bazi glina koji je nedavno pokrenula L'Oreal Paris; to je njihov "Čisti puder za cigle". Ovo je blag i lijep proizvod koji se sastoji od 3 čiste gline i crvene alge. Dakle, da vidimo kako je to postalo poseban proizvod za mene.

Cijena: 757 INR za 150 ml Opis proizvoda: L'Oréal Paris Čista crvena alga pilinga pilinga je piling za lice koji se sastoji od tri čiste gline i crvene alge za duboko čišćenje i ljuštenje. Formula radi apsorbirati višak ulja, istovremeno smanjujući nepravilnosti i zatezanje pore.

Sastojci:

Moje iskustvo s L'Oreal parfemom Pure Clay piling piling:

Ovo sredstvo za čišćenje je pakirano u mentarsku zelenu cijevi, s preklopnim kapicom i prozirnim prozorom u sredini koji prikazuje boju i količinu proizvoda. Ambalaža je jednostavna i glatka i lagana za upotrebu.

Piling je crvena opeka, baš kao i maska, a tu je i blagi umirujući osvježavajući miris koji je povezan s proizvodom što čini osjećaj pranja još ugodnijim. Piling sadrži sitne čestice koje su vrlo male i ne osjećaju oštre ili abrazivne na koži. Budući da je ovaj proizvod blaga i nježna, može se koristiti čak i na osjetljivoj koži, a mi to možemo svakodnevno koristiti.

Ovaj proizvod sastoji se od tri čiste gline, kaolina (apsorbira nečistoće i višak sebuma), montmorilonit (pomaže eliminirati nepravilnosti) i Ghassoul (pojašnjava tena). Pored ovih gline, piling također sadrži crvene alge koje pomažu osvježiti ten.

Malo pilinga je dovoljno za jednu uporabu. Koristim ga na licu i vratu, masirajući piling polako u kružnim pokretima kako bi nježno ljuštili kožu. Proizvodi izobilju pjenu i daje čisti osjećaj. Nakon masaže, isperem ga i nanosim hidratantnu kremu. Moja je koža sjajna, svježa i čista nakon ovog pilinga. Također se osjeća čišćenjem i pročišćavanjem.

Ovaj piling radi najbolje za masne tipove kože budući da se sastojci pomažu u uklanjanju svih nedostataka, višak ulja bez suhoće kože. Ali, jedno što sam primijetio bile su pore; Nisam vidio nikakve značajne razlike u njihovoj veličini.

Sve u svemu, mislim da je to više kao sredstvo za čišćenje i sredstvo za čišćenje, jer čisti kožu i blago ga pere. Ona daje neposredne i vidljive rezultate. Čisti, osvjetljava i piling kožu. Učinio je ono što kaže na cijevi i sada vam mogu reći da je to jedan od mojih omiljenih pilinga koje sam dugo koristio.

Pro L'Oreal Paris čisti puder za ciscenje:

  • Lakirana, jednostavna pakiranja
  • Ugodan miris
  • Blagi exfoliator
  • Nije abrazivna na koži
  • Čisti, osvjetljuje i piling kožu
  • Kontrolira ulja
  • Daje neposredne rezultate
  • Radi poput pilinga i sredstava za čišćenje

Cons od L'Oreal Paris čisti puder za ciscenje:

  • Nema razlike u veličini pore

IMBB ocjena: 4.5/5 Želite li ponovo kupiti / preporučiti L'Oreal Paris čisti piling za cigle? Da, oboje.

L'Oreal Paris Rouge Magique intenzivna matna ruževa Divine Mocha L'Oreal Paris Color Riche La Paleta Gold L'Oreal Paris Rouge Magique ruž za usne 909 Royal Velouté L'Oreal Paris maska ​​za čišćenje od pere-glina i rafinirajuću masku L'Oreal Paris čisti glina pročišćava i mattificira masku L'Oreal Paris čisti clay detox i sjajni maska Clinique piling za piling Svakodnevica Naturals Exfoliating Scrub od oraha Dr. Organska koža Očistite organsku čajevu piling piling

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: