Ton kože: lagano do srednje Referenca boje boje: MAC NC 35 / NARS Barcelona / Chanel 40

Pozdrav svima 🙂

Danas pregledavam još jednu Diorovu paletu sjenila za oči za sve vas. Ja sam sasvim doslovce opsjednut ovim sjenilcima (747 Inflame, 657 Expose, 357 Electrify). Kvaliteta je takva da se klasi i izbor boja je zapanjujući u svakoj paleti. Paleta koju danas pregledam je "797 Feel".

Cijena: USD 62 / INR 3900

To je raskošna neutralna paleta s dobrom mješavinom neutralnih toplih i hladnih boja. Lijep izbor tekstura i volim šljive koja se bacila da razbije monotoniju u paleti.

Boje u paleti su:

    • Tamno srebrno smeđe šljive. Vrlo je pigmentirano, ide glatko i neprimjetno se uklapa. Može se upotrijebiti kao boja poklopca, boja prijelaza ili kao osnovna sjena za prekrasne šljive.
    • Metalna srednja zlatno smeđa boja. Koristio sam ga kao boju poklopca u izgledu šminke oka. Ima ga šampanjski zlatni predmeti za njega i čini veliki poklopac i unutrašnju kutnu boju. Ovo je vrlo pigmentirana i neprozirna boja. Ide na glatko i može se povezati sa svakom bojom u paleti.

    • Topla šampanjac bež boje metalik. To se također može koristiti i na poklopcu, kao i na unutarnjem kutu. Boja je pigmentirana bez da je previše krut. To čini za veliku broku highlighter kao dobro.
    • Duboki tamni smeđi ton. Završetak je između satena i mat. Jedva je ispalo s ovim, a boja je super pigmentirana. To je prekrasna sjena za oči smokey ili samo samo za pušenje out eyeliner. Također ga možete koristiti kao podebljivu boju poklopca.

  • Središnja sjena je prekrasna srednje žuta smeđa. Maslačna je glatka i ima mat površinu. To čini sjajnu boju prijelaza, pa čak i kao ukupnu boju poklopca. Sjena je vrlo pigmentirana i glatko se uklanja.

Sveukupno, to je zapanjujuća paleta sjenila za smeće. Nosio sam ga za deset sati i nijedna od nijansi nije izblijedjela ni nabora. Imam vrlo olovne kapke tako da nosim nijansu sjenila za oči za sve moje eyeshadows pa čak i onda neki od eyeshadows ne prolazi kroz tako dugo. To su samo fantastični i nevjerojatni eyeshadows. Tako sam impresioniran kvalitetom i bojama. Tri su boje vrlo pigmentirane, jedva da padaju i vrlo su dugotrajne. Ako postoji neutralna paleta koju ste voljni dodati svojoj kolekciji, ja bih to visoko preporučio. Dodavanje dviju tamnijih nijansi može potpuno promijeniti boju i dati vam više mogućnosti boja. Također, to je takav nevjerojatan "dan do noć" vrsta palete - nešto što možete pop u torbi i biti spreman ili večer u roku od sekunde.

Sviđa mi se to!

Učinio sam šareni izgled koristeći ovu paletu OVDJE.

IMBB ocjena: 5/5

Dior Eyeshadow Palettes Haul Dior 5 Couleurs Hi Fidelity paleta sjenila za oči 747 Inflame Dior 5 Couleurs Hi Fidelity paleta sjenila za oči 657 Expose Dior 5 Couleurs Hi Fidelity Paleta sjenila za oči Dior 5 Couleurs Hi Fidelity sjenila za palete 457 Fascinate Dior 5 Couleurs paleta sjenila za oči - Zemljina refleksija 609 Dior 5 Couleur paleta sjenila za oči - Moderan premještaj 970 Natio Natural Shades sjenila za palete Rosebud Šminka revolucije Fortune favorizira Hrabri 30 paleta sjenila za oči L.A. Djevojka EyeLux Mesmerizing Eyeshadow paleta Eternalize MAC Eyeshadow x15 Topla Neutralna Paleta

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: