Tip kože: Normalno suha Ton kože: Srednji sa žutim podlakticama

Mary Lou Manizer je moj alat za označavanje Sv. Graila. Mislio sam da nikad neću željeti još jedan naglasak dok ne dođem do ove ljepote. Upoznajmo više o tome.

Cijena: INR 750 Opis proizvoda: "Chardonnay Pink sa zlatnim sjajom". Osvijetlite stvari jednom od naših novih svijetlih ideja osvijetljenih štapova! Dostupan u rasponu zračenja - uključujući četiri označivača, četiri crvenila i četiri brončana - svaka kremasto-mekana boja ide glatko i postavlja se odmah za trenutak, svjetlucajućeg sjaj. Petite, prijenosni i savršeni za strobiranje, to je šminka mora imati u sezoni.

Moje iskustvo s NYX Bright Idea Illuminating Stick Chardonnay Shimmer:

Ovaj prekrasni highlighter dolazi u slatkoj, boja kodiranoj ambalaži. Tijelo štap je crno i boja predstavlja boju označitelja. Štapić je jednostavan za uporabu, kao i prilagodljiv za putovanja. To je super jednostavan za korištenje i može ga koristiti čak i na putu. Nemam nikakvih problema s pakiranjem. Dobivate 6 grama proizvoda za cijenu, za koje smatram da je ekonomično, s obzirom da ne upotrebljavam označivače svaki dan.

Kao što je slučaj s NYX, Chardonnay Shimmer je "Chardonnay Pink sa zlatnim sjajem". Na mom tonu kože dobivam zadivljujući izgled zlatnog šampanjca s gotovo nikakvim tragom ružičaste boje. Nijansa će odgovarati svim tonovima kože, ali se najbolje prikazuju na fer do srednje tonove kože. Proizvod se može koristiti za stvaranje prirodnih i jako istaknutih izgleda. Radije ga držim prirodnim. Nedavno sam ga nosio preko Mary Lou Manizer i nadvio ga sprej za postavljanje i izgledao vrlo intenzivno, vrlo seksi.

Ne mogu imati dovoljno ove sjene. Sadrži sjaj - kao što ime sugerira - ali svjetlucanje ne izgleda nadmoćno ili jeftino. Tekstura je vrlo kremasta i dobro klizi na kožu bez utjecaja na osnovu šminke, što je savršeno. Ne naglašava fine linije ili pore, niti daje vrlo prirodan i sjajan izgled koži.

Trajna snaga je također prilično dugo - oko 5-6 sati - ako ga nanosim preko temeljnog premaza i baze. Samostalno, traje maksimalno 3 sata. Također volim činjenicu da njegov sjaj ne prenosi nigdje drugdje na moje lice. Ovaj super lagani alat za označavanje osjeća se super kremastom na koži i uopće se ne iritira. Ne čini kožu suha i mislim da će se osjećati ugodno na svim vrstama kože.

Sveukupno, volim sve o ovom naglascima. Vrlo je divno i toliko mi se pojačava tena. Želim da imam bolju sliku ovog isticanja na licu, ali sam mogao upravljati samo ovom. Ako ste u potrazi za izvrsnim naglaskom za kremu, posebno u štapiću, morate probati ovaj. Jednostavno ne mogu dokučiti koliko je ovo zapanjujuće!

Pros od NYX svijetle ideje Illuminating Stick Chardonnay Shimmer:

  • Funkcionalna i jednostavna pakiranja.
  • Prekrasna sjena.
  • Može se izgraditi intenzitet.
  • Kremasta tekstura.
  • Glide se lako bez utjecaja na osnovne proizvode.
  • Shimmer nije neodoljiv.
  • Shimmer ne prenosi.
  • Ne ulazi u fine linije.
  • Ne naglašava pore.

Nedostaci od NYX Bright Idea Illuminating Stick Chardonnay Shimmer:

  • Nitko za mene.

IMBB ocjena: 4.5/5 Biste li otkupio / preporučio NYX Bright Idea koji osvjetljava Stick Chardonnay Shimmer? Definitivno! To je upravo tako zapanjujuće!

NYX Ultimate Brights sjena paleta Eyeliner Vivid Brights NYX Vivid Violet Essence Soo Glow! Osvjetljava vaš život Josie Maran Argan Prosvjetiteljska osvjetljavajuća štapić Lakme Absolute Illuminating Foundation Stila Stay All Day 10-u-jednom HD osvjetljavajuće balzam za lice Revlon Photoready Insta-Fix osvjetljavanje zlatnog svjetla Clinique 01 Hefty naglašava glatku ljepoticu kiparskog isticanja NYX Wonder Stick Highlight i konusni stick - WS02 Srednja / tan patuljak. Essential Lilac Petal All Over Stick boja Istaknuto svjetlošću Coloressence Shimmer MUA skinuti vašu kožu Shimmer Highlighter Pink Shimmer

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: