Revlon sjajno sjajni sjajilo za usne - 59 ružičastih kristala

Cijena :

455

Vlažan sjaj. Ne-ljepljivi osjećaj. Nova intenzivna formula vlage. Sada s SPF 15. Jednostavna primjena četke.

Svilenkast sjaj koji pojačava hidrataciju i ispire usne vlagom radi šarene glamurozne sjaje. Dostupno u 12 prekrasnih nijansi. Svilenkasta. Seksi. Sjajan. Ova sjajna formula Revlon kombinira običnu boju i intenzivnu vlagu sa svjetlećim reflektirajućim sferama kako bi stvorio nevjerojatan sjaj.

Stručni savjeti tvrtke Revlon: Nanesite izravno na usne za sjajni, sjajni izgled ili preko ruža za usne za intenzivniju usne.

Samo sam to pokupio za ambalažu, ja ne posjedujem ni jednu od njih, a ja sam stvarno želio probati ove, oni izgledaju kao klasični na ovom kvadratu, iskreno je boja tako čista da ga nikada ne bih kupila, ako još je jedan od glavnih razloga što sam se rijetko nosio sjaja sam, uvijek ga nosim na vrhu ruža za usne, a to je tako sjajna breskva i tako se čini da se prava glatka može nositi na ruž za usne

Sjaj je jednostavan, dolazi u običnom kućištu i redoviti aplikator stopala, a njihov je čep na usta sjaja, koji sada dolazi do ove točke, čep može biti tako postavljen da štapić donosi vrlo vrlo malu količinu sjaja na aplikatoru, trebam ući i izaći, dohvatiti više sjaja, što postaje prilično bolna.

Boja je tako čista da, kako bi se sve više i više slagala, potrebna mu je vremena, mali iznos koji se popravi u jednom zamoženju unutar boce nije koristan, boja ima malo svjetlucanja i vrlo je meke mliječne breskve, sam po sebi neće se pojaviti, sam po sebi osvjetljava usne, samo dodaje neutralan sjaj i ništa više.

Tekstura je redovita blago ljepljiva, bez velikih trese, uhvatit će vam kosu i neće se mnogo krvariti, ostaje netaknuta sat-dva bez te vrste prozirne tekućine koja se odvaja, za sat vremena gotovo je nestala, na vrhu ruž za usne, možete očekivati ​​neutralan sjaj na pola sata.

na vrhu ruža za usne

Ovo je idealno za premazivanje na vrh bilo kojeg ruževa bez mijenjanja boje, a sjaj nije toliko sjajan, sam po sebi, ništa nije super.

IMBB ocjena:

2.9/5

Revlon sjajno sjajni sjajilo za usne - grad sjaja Revlon Super sjajni ruž za usne Ginger Rose Revlon sjajna sjajna ruža za usne Rose Velvet Review, Swatches Revlon sjajno sjajno sjajilo Revlon sjajna sjajna ruža za usne 11 Revlon sjajna sjajna ruža za usne Revlon Super sjajni ruž za usne - pauza za kavu Revlon sjajna sjajna ruža za usne Sassy Mauve Revlon sjajno sjajni balzam za usne Fotografije, uzorci Ruž za usne u sivoj boji: Crystal Mauve L'oreal Glam sjajni sjajilo za usne Moon Crystal Chambor bijela kristalna izbjeljivačka suština

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: