Givenchy Le Rouge - # 205 Fuchsia neodoljiva

Znam da imam pregršt sunčevih zaslona za pregled, ali morala sam to najprije podijeliti s vama. Čemu žurba? Pomaknite se prema dolje za slike i znat ćete. Sada, da ste se vratili, dopustite mi da započnem s osvrtom na najtopliju nijansu "Fuchsia" iu mojoj trenutnoj omiljenoj formuli - Givenchyevu Le Rougeu. Ova sjena bila je na mojoj željenoj listi već odavno - konačno sam uspjela zahvatiti IMBB.

Pojedinosti o proizvodu (s web stranice):

Bezvremena kao crna haljina Audrey Hepburn ...

Le Rouge vas pretvara u ikonu stila s potpisom polu-mat završetka i istinskim kožnim predmetom od kože od janjetine.

Svaka sjena posebno je koncentrirana s intenzivnim pigmentima boja za jednostavnu jednokratnu primjenu koja traje tijekom dana. Ovaj ruž za usne definira, ispušta i vlaži usne svojom jedinstvenom laganom oblikovnom formulom i ne-ljepljivom teksturom.

Usne su osjetno obučene u blistavu polumastu boju koja je mekana na dodir.

Što je: Intenzivan polut-matni ruž i kožni pribor u jednom.

Što to radi: Više od ruža za usne, ovo je novi dodatak ženskim usnama. Uhvaćena u prirodnoj koži koja je meka i podatna na dodir, ovaj dugotrajan ruž za usne savršeno definira usne u jednom udarcu.

Cijena:

36 dolara u SAD-u / Indiji @ INR 2760

Pakiranje Givenchy - Le Rouge - # 205 Fuchsia Neodoljivi:

Kao što je ranije spomenuto tijekom pregleda Rose Dressing iz ovog asortimana - ambalaža je ikonska i definitivno privlačna - izuzetno jedinstvena - Uhvaćena u kožu od kože od janjadi. Odmaknete ruž za usne od kožne kape kože od janjetine i metak ima normalni mehanizam za zaokretanje. Ruzenastog mešteta nosi gravuru logotipa Givenchy - vrlo luksuzan, vrlo luksuzan.

Kao i obično, nema indikatora sjene. Dolazi pakiran u kartonsku kutiju i radije ih pohranjujem u kutiji, da koža (vrlo tanki sloj) ne bude izgreban ili rastrgana.

Moje iskustvo s Givenchy - Le Rouge - # 205 Fuchsia Neodoljivi:

Boja: Boja Fuchsia Irresistible opisana je na web stranici kao "Vibrant Fuchsia" i to je savršeno - pogledajte slike! To je svijetla podebljana boja - samo, to je dojam sofisticiranosti i elegancije! Ne izlazi kao smeće. Ovaj je definitivno najdraži o sjeni u tom rasponu i pokušavao sam ga, razumijem zašto. Raspon ima i nevjerojatne smeđe / n * des, ali još ih moram isprobati.

Tekstura: tekstura je dosljedna, ako nije bolja za ovu sjenu. Njegova lagana, kremasta, smjestila se u polu matu - bez da usnice izgledaju ili se osjeaju suho. Naprotiv, osjeća se hidratiziran dok nosi. Ovo mora biti najbolji, najudobniji matni ruž za usne koji biste ikada mogli naići. Udahne hlače od svih ostalih.

Pigmentacija: Proizvod ima fantastičnu pigmentaciju - jedan uklanja taloga oko 95% boje. Dolazi jako blizu moje drage Rouge d 'Armani! Njegova apsolutna poestry kako proizvod prelazi preko usana koji polagaju ludo lijepu boju. trajna snaga: ovo je trajalo oko 6 sati i ostavilo je ružičastu mrlju koja je morala skinuti sa sredstvom za uklanjanje šminke.

Sažeti ovo za vas:

Pros od Givenchy - Le Rouge - # 205 Fuchsia Neodoljivi:

1. Lijepa živahna boja fuzije 2. Sveobuhvatno laskavu nijansu - IMO 3. NAJBLJIVO polu-Matte ruž za usne. 4. Izuzetno lagana i udobna tekstura 5. Velika pigmentacija 6. Jednostavno se nanosi iz cijevi 7. Ruž za usne se vlaži i primjenjuje kao san - nema vuče ili vuče! 8. Ne ulazi u fine linije usana 9. Nije bilo krvarenja niti krvarenja 10. Luxuriousbeautiful ikonic packaging

CONS od Givenchy - Le Rouge - # 205 Fuchsia Neodoljivi:

1. Givenchy proizvodi nisu tako lako dostupni u Indiji - u Mumbaiju, samo Juhu Shopper Stop ima šank. 2. Proizvod ima miris - trebao bi biti mimoza i crni ribiz. Ja ne volim.

IMBB ocjena:

Da, proizvod od 6/5.

Neprestano se susrećemo s matovima, koji ostavljaju usnama suhe, zajepljene i žudnje za balzam za usne. Koja je svrha Ruby Woo ako moram završiti skrivanje mojih usana sljedećih 2 dana. Ako volite mat, pokušajte ovo polu-mat - atleast jedan! Nećete požaliti.

Givenchy Amarige Eau De Parfum Spray Givenchy Ange Ou etrange Eau Toaleta Givenchy olovka za usne - Rouge Rouge Šminka Shopping: Lakme, Maybelline, Colorbar, Givenchy L'oreal Infallible Le Rouge ruž za usne u tenderu Berry (519) L'Oreal Paris Infallible Le Rouge ruž za usne - uvijek marelica Maybelline Super Stay 14 HR ruž za usne fuzije zauvijek

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: