Tip kože: Kombinacija, masna i aknena sklona Ton kože: Srednji fer, topli podlozi

Pozdrav lijepe dame,

Pregledao sam L'Oreal Paris Tint Caresse ruž za usne u nijansama boje breskve, ruže cvijeta i šljiva. Danas ću pregledati L'Oreal Paris Tint Caresse ruž za usne u sjeni "Orchid Blossom". Nastavite čitati za više pojedinosti o ovoj sjeni.

Opis proizvoda: L'Oreal šminka dizajner / Paris otkriva novu liniju jastučića za gradnju usnica s tonovima od najcjenjenijih mješavina dragocjenih cvjetova - Blossom Tint Caresse. Nail na ombré trend na usnama koristeći svoj stručni aplikator s mekim jastukom tip koji blago mješavina u boji. Dizajnerski spužvast vrh je usmjeren na kraj za preciznu primjenu, idealan za oblikovanje i razmazivanje. Razvijena mješavinom hranjivih cvjetnih ulja i praškastih pigmenata, Blossom Tint Caresse donosi živahnu isplativost boja u mekom, baršunastom matiranom završetku koja se osjeća bez težine i ne suše na usnama. Dugotrajna i formula koja pridonosi prijenosu također je izvrstan multi-tasker koji radi kao eyeshadow ili crvenilo! Cijena i količina: 1050 INR za 0,9 gm.

Moje iskustvo s L'Orealom Paris Tint Caresse sjajilo za usne Orchid Blossom:

Počnimo s pakiranjem proizvoda, jer sam zaljubljen u glavu i volio paketu ovog proizvoda. Ruž za usne dolazi u dugoj cilindričnoj cijevi s ombre efektnim bojama na njemu. Baza cijevi je kodirana u skladu s odgovarajućom bojom, dok vrh ima lijepu zrcalnu obradu. Ona dolazi umotana u celofanski papir, koji nosi neke informacije povezane s proizvodom. Postoji dugi vijak na kapici, a ne kapu tipa za zaključavanje klikova.

Kapa se dobro uklapaju, što je prijateljski. Cijev je tako gladak da se može lako uklopiti u bilo koju spojku ili torbicu. Ime sjenila se spominje u podnožju cijevi za usne. Ruž za usne dolazi s mekom primjenom pjene s šiljastim vrhom. Oštar šiljasti vrh pomaže lijepo definirati usne. Stvarni ruž postavlja se unutar kapice i pričvršćuje mu se opruga. Tako, dok zatvarate kapicu, aplikator se gura prema kraju ruža i na taj način aplikat pokupi proizvod. Sve u svemu, ambalaža je lijepa, inovativna i putnička.

"Orchid Blossom" je lijepa fuksija ružičasta sjena. To je savršeno sjajno ljeto omiljene hladovine. Ja osobno volim ovu boju. Nije previše podebljano ili svijetlo i stoga je lako nositi čak i tijekom dana. Izgleda lijepo na usnama. Ova sjena će dobro popratiti sve tonove kože. Ne postoji sjaj ni sjaj u ruž za usne i gotovo se spušta do praškastog mat.

Formula je lijepo pigmentirana i zahtijeva dva mokrenja kako bi se boja pravilno prikazala. Donosi gotovo neprozirnu pokrivenost usnama, a također je sposobna skrivati ​​blagu pigmentaciju usana, ali možda neće moći prekriti izuzetno pigmentirane usne. Ovo je proizvod jastučić za usne koji se lako može upotrijebiti za stvaranje lijepog učinka gradacije.

Formula je zapravo vrlo jedinstvena i nikad nisam naišla na takvu formulu. Tekstura je nevjerojatno meka i glatka. Glatke na usnama poput sna i ne uzrokuju vučenje ili povlačenje usana. Osjećam se super udobnim na usnama. Formulacija je toliko lagana da gotovo da ne osjeća ništa na usnama. Ja stvarno volim praškasti mat završetak ovog ruža za usne.Formula se uopće ne suši, ali ne i hidratizira. Ako imate problema sa suhim usnama, poželjno je pripremiti usne.

Marka tvrdi da je to višenamjenski proizvod. Može se koristiti kao boja usana, boja obraza i usne boje. Volim ga koristiti kao obraz u boji jer je vrlo lako pomiješati i daje meko prirodno ispiranje boja na obraze. Boja zapravo nije vodootporna i izblijedi s tekućom vodom. Formula je definitivno mrlja i ne smanjuje se. Formula nije prijenosa. Postoji minimalan prijenos boja. No, nakon što se ruž za usne izblijedi iz usta nakon jela, boja se smjesti u fine linije usana.

Trajna snaga je prosjek. Traje na mojim usnama 4-5 sati. Moglo bi preživjeti malo grickanje s blagim bliještanjem, ali potpuno se uklanja iz središta nakon punog teškog obroka. Jednostavno se uklanja bez ostavljanja bilo kakve boje.

Pro L'Oreal Paris Tint Caresse sjajilo za usne Orchid Blossom:

 • Inovativna ambalaža.
 • Lijepa sjena.
 • Nema sjaj ili treperenje.
 • Savršena mat.
 • Dezinficirano pigmentirano.
 • Skriva blagu pigmentaciju usana.
 • Glatka tekstura.
 • Formula bez sušenja.
 • Širi se lako.
 • Glide poput sna.
 • Lako se uklopiti na obraze.
 • Dugotrajno.
 • Jednostavan je za uklanjanje.
 • Ne mrlja.
 • Smudgeproof.
 • Transfer-dokaz.
 • Ne ulazi u fine linije usana.

Cons od L'Oreal Paris Tint Caresse sjajilo za usne Orchid Blossom:

 • Smjestio se u fine linije usana.
 • Ne stvarno vlaži.
 • Ne smiju sakriti izuzetno pigmentirane usne

IMBB ocjena: 4.5/5 Biste li ponovo otkrio / preporučio L'Oreal Paris Tint Caresse usna orah Orchid Blossom? Da oboje.

L'Oreal Tint Caresse sjajilo za usne L'Oreal Paris Tint Caresse Rose cvijet L'Oreal Paris Tint Caresse ruž za usne Peach Blossom 8 L'Oreal Paris Tint Caresse ruž za usne Fotografije i uzorci L'Oreal Paris Tint Caresse Tulip Blossom L'Oreal Paris Tint Caresse Lily Blossom L'Oreal sjajilo Caresse sjajilo za usne - Cherie L'Oreal sjaj Caresse Pearl Sheen sjajilo za usne - Flora MAC ruž za usne pregled: Creme Cup, Peach Blossom, Pure Zen, Lijepa Molimo Maybelline Lip Smooth Boja Bloom Peach Blossom Stila Convertible Peach Blossom Color Dual krema za usne i obraze Elle 18 boja ruž za usne u ružičastoj ružičastoj boji Lakme Absolute Šljiva Spell Sculpt Studio Hi-Definition Matte ruž za usne Lotus Makeup Pretty Plum Ecostay Dugotrajna boja za usne Lotus Herbals Pure Colors ruž za usne u Orchid Kissu Revlon sjajna sjajna ruža za usne - divlji orhid

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: