hola, Kako se toplina obrađuje svima? Napokon sam doma, nema više koledža za dva mjeseca. Također, nije vruće kod kuće. Vrijeme je ugodno i kiše. Sada kad sam ovdje, mogu se pobrinuti za sebe uz veliku hranu i puno domaćih pakiranja. Također sam izrastao kosu. Dolazi do sredine leđa. Pa sad planiram dobiti frizuru. Šišanje jako ovisi o vrsti tijela. S obzirom na to kako će kosa raditi u odnosu na tijelo važno je postići najbolji ukupni izgled. Evo nekoliko dos i don'ts prema tipu tijela.

Tip tijela: tanak i ravni

dos: Cilj je dodati neke krivulje i tijelo gdje možete. Valovita kosa srednje dužine izgleda najbolje na ovom tipu tijela. To pridonosi ženskom licu tijela. Dugi udari, slojevi i kutovi također su bolje oblikovali takav tip tijela.

don'ts: Čuvajte se da ne biste preveliki ili će izgledati nerazmjerno. Također izbjegavajte previše dugu, previše tanku ili premalu kosu jer naglašava vašu mršavost. Previše kratka ili šiljasta kosa također može izgledati muško na dječački lik.

Tijelo: Curvy i Full

dos: Idite za slojevito, srednje duljine. Kutni izgled će maskirati nekoliko dodatnih kilograma. Isprobajte bočne dijelove i šiške za nježan, komplementaran izgled koji će vam olakšati krivulje.

don'ts: Držite se daleko od kose koja je prekratka i blizu glave, a također suprotno - predugo i puna. Stilovi okruglog oblika također nisu prikladni za ovu vrstu tijela.

Vrsta tijela: mršav

dos: Držite kosu labavom, glatkom i urednom za profesionalni, elegantan izgled. Pokušajte srednje do kraće duljine kose sa slojevima, kutovima i nekim visinama na vrhu glave.

don'ts: Prekratko će vašu glavu izgledati premaleno i predugo će nadvladati vašu figuru. Također izbjegavajte pletenice i visoke ponytaile.

Vrsta tijela: visok i atletski

dos: Eksperimentirajte frizure na temelju teksture kose i oblika lica. Tjelesna vrsta najbolje odgovara većini frizura.

don'ts: Smislite svoj lik mekanim, ženstvenim stilovima samo s duljinom i valom; zadržite visoki konjski rep za teretanu.

Dos i Don'ts za Tiger Safari Dos i Don'ts od Sweat Proof ljepote rutinu Svakodnevni navike za njegu kože - Dos i ne Dos i Don'ts od Strobing 9 tajni za odabir prave parfume Kako odabrati najbolji lica za vaše kože skrbi Koje frizure odgovaraju vašem znaku zodijaka? Različite frizure pokušati sa Sarees 5 Iconic Bollywood Hairstyle Tutoriali s BBLUNT Stripes Fashion - Style Guide prema vašem obliku tijela Izvor slike: 2, 3, 4, 5

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: