Svakodnevica Naturals 3-u-1 Neem Face Pack

Pozdrav, ovisnici o make-upu,

Danas ću pregledati Neem lice paket iz Everyuth. Nekoliko godina unazad sam koristio neem paket iz Himalaje i volio efekte koje mi je dao. To je prilično odgovaralo mojoj koži sklonoj aknama, ali osjećaj mučenja kojeg je došao bio je previše, morao sam stajati ispred klima uređaja da bih prošao taj osjećaj svaki put kada sam ga primijenio. Zato sam ovo pokupio iz Everyuth ovog puta. Mješavina kurkuma i neem privukla me prema njoj. Pogledajmo kako je radio za moju kožu.

Cijena: Rs 40 za 30 grama

Što sve govori o tome?

Vaša koža je izložena oštrim elementima okoliša na toliko mnogo načina, što rezultira kožnim problemima kao što su pretjerane uljne sekrecije, erupcije i mane koje ostavljaju vašu kožu izgledaju mutno. Ovo je jedno rješenje za rješavanje svih 3 problema odjednom. Predstavljajući nove prirodne naturale 3-u-1 neem lice paket s neem ekstrakt, kurkuma i nano multi-vita. Neem i kurkuma poznati su po svojim antibakterijskim svojstvima, pomažu u kontroli erupcije kože, dok nano multi vita pomaže u reguliranju sekrecije žlijezde kontrolom višak ulja i hranjivosti. Sada svoje kože mazite zdravom skrbi kako biste dobili zdraviju, bezbolniju i sjajnu kožu.

Upute za prijavu: Očistite lice i osušite kožu. Nanesite lice laka ravnomjerno na lice i vrat. Pustite da se osuši oko 15 minuta, a zatim ga isperite.

Oprez: Dok paket čisti vašu kožu, aktivni prirodni sastojci mogu uzrokovati kratki osjećaj trnjenja. Izbjegavati dodir s očima i ustima.

Moj uzeti na Everyuth Naturals 3-u-1 Neem Face Pack:

Prije nego što sam počeo, neka mi priznajem da nisam siguran je li ovaj proizvod novi početak, malo sam zbunjen jer ima oznaku novog lansiranja, ali datum izrade pokazuje rujan 2013. Uglavnom sam dobio ovo jer nema mnogo Neem paketi dostupni na tržištu pa trenutak kad sam to vidio u ljekarni sam ga pokupila. Ovo pakiranje lica u osnovi sadrži neem ekstrakte i kurkuma, koje su oba vrlo dobre za masnu i kožu sklonu aknama.

Ovaj paket dolazi u plavu i zelenu cijev u boji koja izgleda prilično lijepo i izvrsno je nositi kako dolazi u savršenoj veličini putovanja. To je čak i manji od moje dlake tako da će se uklopiti u naše normalne torbe za remen kao dobro. Kapica je plava boja i ima normalno okretanje oko otvora, cijev ima malu rupu koja daje mali iznos odjednom. Količina veličine novčića je potrebna za jednu aplikaciju pa mislim da će ova cijev dati oko 9-10 koristi što je dobro po cijeni koja dolazi. Lice paket dolazi u svjetlu plavkasto zelenu boju i ima neke mini granule u njemu koji nisu tako oštre i zapravo su bile nježne na koži. Tekstura je debela, ali lako se širi i na licu i vratu. Ali zbog svoje debljine potrebno je vrijeme da se primijeni jer moramo ponovo i ponovo uzimati proizvod. Miris je svježa limuna koja miris točno poput sapunica ili bilo koje druge limunske sapunice. Miris nije prirodan, već miris. Spomenuli su da bi moglo uzrokovati kratak osjećaj trnjenja i to na licu, bilo je puno lupanja na licu kao i bilo koja druga neem paketa jer kažu da pročišćava vašu kožu. Sušio se poput 7-8 minuta, ali sam ga čuvao za 20 minuta, a zatim ga isprati. Sada, ako nanesete deblji sloj nego što će biti jako oštećen za kožu dok ga uklonite jer gusti sloj traje vremena da se ugasi, stoga uvijek nanesite vrlo tanki sloj tako da se može lako prati. Oslobodio je moju kožu nakon upotrebe pa mislim da to nije pogodno za zime, ali je bilo mekano nakon 15 minuta i izgledalo je čisto i svježe i možete nadvladati tupost lica, ali nije bilo veće svjetlosti na licu i bez svjetline.Umjesto toga Himalaji mi je dao sve što to nije tako da bi mi to bilo sigurno.

Pro od Everyuth Naturals 3-u-1 Neem Face Pack:

- Veličina putovanja tako je dobra za nošenje oko sebe - Super jeftini i unatoč tome što su cijene toliko niske, ambalažu su zadržale prilično atraktivnom u platnu plave i zelene boje - Sadrži neem ekstrakt, kurkuma i nano multi-vita koji su vrlo dobri za masnu kožu i akne - Imaju malu rupu tako da višak proizvoda ne izlazi, a količina novčića je potrebna u isto vrijeme - Konzistencija je vrlo lako širiti i dovoljno je gusta da bude na licu bez kapanja Miris je svježa limemija i miris poput nekog limunskog sapuna npr. Liril - Brzo je osušen i ne gubi puno vremena - Imaju male kuglice koje se mogu podnijeti za piling kad se isprati čopor - Moja je koža meka i učinila da izgleda zdravo, a kad god ga koristim, veličina bubuljica smanjuje sljedeći dan

Cons of Everyuth Naturals 3-u-1 Neem Face Pack:

- Nisi napravio moju kožu koja bi bila sjaja koja zapravo bi bila kurkuma, a učinci su dosta dugo trajali samo jedan dan - Kao što možete pročitati gore navedenu izjavu opreza, to je ono što sam doživio; kratak trnci i osjećaj mučenja koji je bio opušten tek nakon što je bio ispred mene klima uređaj - Neka mi koža malo suhih i suhih kožnih ljudi trebaju potpuno izbjegavati u svim godišnjim dobima, ne samo zimi - Dio za uklanjanje bio bi oštar ako se nanese debeli sloj maske jer treba vremena da izađe

Hoću li ga ponovo kupiti / preporučiti?

Ne, ne bih to ponovo dobio, jer mi se Himalaji vole bolje od ovoga jer je bilo više pilinga i učinilo mi da je lice odmah fer i ako uopće želim dobiti putnu veličinu onda ću odabrati to drugo. Ja to ne bih preporučio jer efekti traju samo jedan dan, dok rezultati Himalade traju duže, pa ako zainteresirani za dobivanje neem onda dobiti Himalaya.

Ocjena: 3.5/5

Prirodni piling od prirodnog oraha Svakom domu lica ružičastog lica Svježi naturals krema za pranje lica Svakodnevica očistite masku za njegu kože Pravo na svakodnevnu pražnjenje lica Svakodnevica Naturals Purifying Neem Face Wash Orange Peel Off Face Mask pregled - svima Prirodni zlatni sjaj, Lala piling u prahu Svakodnevica Naturals Neem Face Wash Prirodni kozmetički kozmetički paket Everyuth EverYuth Naturals krema za pranje lica EverYuth Naturals Skin Balance lica za pranje Svježe naturals voće lice za pranje Pravo na svakodnevnu pražnjenje lica Himalaya krema za njegu lica nježno Neutrogena očito jasno ružičasta krema od grejpfrutova Očistite i očistite pravično pranje lica Ribnjakova bijela ljepota svakodnevno osvjetljavajuća krema i pjene za lice Nivea Daily Essentials nježna krema za pranje Pond's svakodnevno pranje lica

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: