Lakme Absolute zauvijek olovka za usne - Plava kosmos

Absolute Forever-Silk Blue Cosmos Eyeliner od Lakme je savršen izbor kada vam je potrebna pauza od redovne crne olovke za oči. Ovaj eyeliner će vam dati baršunastu obradu vašim očima i sigurno će ih učiniti lijepim. Obogaćen vitaminom E, ovaj mazor-olovni eyeliner zadržat će vaše kapke mekom i sigurno za vašu kožu.

Cijena RS. 410

Ja to dobivam u rasutom stanju i volim je u jezgri. Pregledao sam električnu violinu i ovo je plave boje i ima metalni izgled, a za razliku od električnog ljubičastog sjenila, ova sjena ima više svjetlucavost. Ipak, to je klasična plava sjena, vrlo metalik i ova vrsta plave boje. koristili su i pokušali u nekom trenutku.

Olovka je jedan od načina da se uvlači, nemojte ga uvrtati, neće se povući natrag, tekstura je gotovo poput gela, glatko se glatko kruži, a zatim joj dajete 30 sekundi i postavlja se na mrvljenu završnu obradu, neće se pomicati osim ako je izložena nekim uljima kao da ste jako masni kapci za oči.

Sjaj u njemu čini malo krutom i osjećam da su i druge nijanse kreme, može biti zbog svjetlucanja u njemu. Olovka glatko glatko i jedna linija je dovoljna, ali volim ga nositi u dva sloja i uskoro će se postaviti nakon toga. Boja je prilično svijetla pa dodajte malo crne poput maskarne.

Boja traje jako dugo kao 5 plus sati, nakon čega se malo prenosi na gornji poklopac, ali za mene ovo je prilično dugo. Ostale nijanse su manje kremene i traju dulje IMO, ali za ovu cijenu je nepobjedivo i to je vrlo glatka za use.DO probati ih i ja ću biti pregledavajući dvije druge nijanse uskoro.

IMBB ocjena:

4.5/5

Lakme Absolute Forever Silk Eyeliner Pregled Zemljine linije MAC Cosmo ruž za usne pregled, Swatches, FOTD Lakme Nine To Five Forever Silk Eyeliner Fotografije, Swatches Lakme Forever Silk Eyeliner Ciganski zeleni pregled, EOTD Šminka Shopping: Lakme, Maybelline, Colorbar, Givenchy Lakme Absolute Shine Line: Crna Eyeliner pregled Lakme Eyeconic Kajal pregled Coloressence Vrhovni Eyeliner u Brownu

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: