NYX Single Eyeshadow - Fahrenheit pregled

Pozdrav lijepe dame,

Danas će moj pregled biti o lijepoj zabavi koja nosi sjenilo za oči i boja o kojoj ću se govoriti naziva se "Fahrenheit". To je NYX, a jedan je od NYX-ovih pojedinačnih eyeshadows. NYX ima 72 nijanse, a za mene, ovo je moj 6.. Volim NYX pa ne mogu prestati kupovati ove.

Količina proizvoda:

2.4 gm.

Cijena:

RS. 550

Ambalaža:

NYX pojedinačne sjene pojavljuju se u maloj četverokutnoj posudi s crnom kutijom i prozirnim poklopcem. Sjena je sama podijeljena u 4 odjeljka od kojih svaka ima dijamantni oblik. Ambalaža je jednostavna za upotrebu i dovoljno malena i dovoljna da bi proizvod putovao prijateljski.

Opis proizvoda:

Evo stvarne kolekcionarske stavke: Bit ćete u iskušenju da prikupite svoju vlastitu senzacionalnu biblioteku boja naših bogatih pigmentiranih sjenila za oči. Izaberite između 72 pojedinačne nijanse s okvirom za nijansu NYX u blještavom, običnom, svjetlucavom, mraku, metaliku ili matu. Naše prešane mineralne sjenke za oči ispunjavaju boju u boji, lako se miješaju i traju mnogo sati.

Moj uzeti na NYX Single Eyeshadow - Fahrenheit:

Boja: Fahrenheit je lijepa brončana sjena sa zlatnim svjetlucavim česticama. Svjetlost nije baš vidljiva u tavi, ali kada se nanese na poklopce, zlatne čestice se mogu jasno vidjeti i one su koje čine sjaj boje. Pomiješanje boje čini sjajne čestice vidljivima. Ovo je hrabar nijansu koja je savršena za zabave i posebno izgleda dobro s indijskim odijelima. Radije ga koristim tijekom noći, ali ponekad se također može koristiti tijekom dana, u vanjskom kutu oka, kako bi se dubina izgleda.

Pigmentacija: Boja je nevjerojatno pigmentirana. Tako je pigmentirano da treba paziti na nanošenje. Jedan prelazak daje dovoljnu količinu boje za dovršetak izgleda, ali u slučaju potrebe intenzivnijeg izgleda, pigmentacija se može izraditi raslojavanjem 2-3 sloja.

Tekstura: Kao i većina singlova iz NYX-a, ovaj je također vrlo mekan za primjenu; to ide glatko na oči bez puno truda. Vrlo je lako pomiješati boju i može se miješati s bilo kojom vrstom sjene ili teksture kako bi dovršila izgled.

Ostati Power: Kao što je pigmentirana boja, ona ostaje za dobru količinu vremena, pogotovo ako primjenjujete više kaputa. Ne rasteže barem 3-4 sata nakon čega bi se moglo povećati. Kad boja počne blijedjeti, čestice svjetlucanja postaju još istaknutijima, a na kraju vam ostaju samo zlatni sjajni poklopci. To se može smatrati posebnom točkom, osobito ako dugo trebate nanositi sjenu, budući da će čak i nakon dugih vremena imati nešto na vašem poklopcu što vam neće učiniti da izgledate bez gola.

Jedina stvar za koju nisam bila previše sretna bila je ispadanje ove boje. Kada se uzme na četkicu, puno proizvoda dolazi off i postaje obavezno ukloniti višak boje iz kista kuckanje četkom. Puno proizvoda se gubi svaki put kada se boja koristi.

Pros od NYX Single Eyeshadow - Fahrenheit:

  • Prekrasna hladnjača.
  • Sjajne čestice ne izgledaju loše ili previše svijetle.
  • Nevjerojatna pigmentacija.
  • Jednostavno se uklapaju.
  • Glatko se primjenjuje.
  • Zadržava dulje vrijeme, osobito čestice svjetlucave.

Nedostaci od NYX Single Eyeshadow - Fahrenheit:

  • Puno proizvoda se gubi svaki put kada se proizvod koristi, zbog problema izljeva.

Hoću li otkupiti NYX Single Eyeshadow - Fahrenheit?

Ja sam zaljubljen u ove male bebe iz NYX-a i sigurno ću ih kupiti kad god dobijem priliku, ali o ovoj boji, to će mi potrajati godinama da završim ovo i tako ne mislim da bih imao priliku kupiti ovo opet.

Preporučujem li NYX Single Eyeshadow - Fahrenheit?

Apsolutno! To je lijepa sjenila posebno za indijske odjeće i savršena je za indijske zabave na temu.

IMBB ocjena:

4/5 (-1 za količinu proizvoda koja se izgubi zbog padanja).

 

NYX jednobojna sjenila za oči Black NYX jednobojna sjenila u bakrenoj boji NYX Single Eyeshadow u Maroku NYX jednokrevetna sjenila za oči NYX jednobojna sjenila u divljoj vatri NYX jednokrilna sjenila - ES55 Proljetni cvijet NYX jednobojna sjenila u baršunastom suknju 4 boja s jednim sjenilom za oči MUA jednokrevetna sjenila za oči - sjena 17 ELF Studio jednostruka sjenila za oči u ljubičastoj strasti Lica Kanada jednostruka sjenila za oči FES250

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu:

Korisne Informacije Jun 07 2020