Nedavno sam pokupio nekoliko "Master Lab" varijanti lima maske od Tony Moly. Prethodno sam pokušao masku Master Lab Snail, a ja sam to apsolutno volio. Pogledajmo kako je ova Master Lab intenzivna osvjetljavajuća maska ​​za listanje osvjetljavajuća vitamina C prolazila.

Opis proizvoda: Maska za njegu kože koja ima izvrsne učinke. Glavni učinak - sjajni efekt. Ispravan sloj kože. Voda suština. Vrlo upija. Cijena: 150 INR otprilike.

Moje iskustvo s Tony Moly Master Lab Intenzivnim osvjetljavajućim vitaminom C osvjetljavajući list maska:

Nakon velikog iskustva s maskom puževa iz istog raspona, čekao sam pokušati masku vitamina C. Ova maska ​​dolazi u mat pakiranju s odredbom da se maska ​​na dnu. To je svakako bilo korisno za uklanjanje višak seruma u pakiranju s lakoćom.

Po otvaranju paketa vidio sam da je maska ​​za listove bila vlažna sa serumom, ali kad je izvadio masku, serum nije kapao. Imao je vrlo umjetan miris poput limuna koji se može reći sličnim slatkišima limuna. Miris je doista bio nevjerojatan, i to je dugo trajalo čak i nakon korištenja maske. Bit će vam stvarno gnjaviti ako imate osjetljiv nos.

Materijal maske bio je pamuk, ali vrlo tanak. Maska je bila vrlo sklona suziti ako se pogrešno riješite prilikom otvaranja. Ako je maska ​​potpuno natopljena serumom, često se nastoji držati i kliziti i teško se uklanja. To se odnosi na sve maske za listove.

Pristajanje maske bila je savršena. Nisam morao učiniti previše prilagodbi. Bilo je dobro prianjanje na kožu i nije bilo kapanja seruma. Nakon 20 minuta uklonio sam masku i prebacio preostali serum na moje lice. U torbi nije ostalo mnogo seruma. Nakon što se serum apsorbirao, koža se nije osjećala teškim ili ljepljivim. Serum se osuši na mat površinu na koži. Možda ćete je trebati pratiti s hidratantnom kremom kad ga koristite noću. Dobro mi je vlažila kožu, a koža je bila meka i podatna. Također je dao vidljivu svjetlinu koju vidite sa svim maslinama, ali ova maska ​​je tvrdila da pruža intenzivno osvjetljenje, a ona nije davala onoliko svjetlucavost koju mi ​​je dala maska ​​puža. Naravno, to sve ovisi o različitim čimbenicima, ali ukupni učinak ove svjetleće maske bio je manji od maske za pušenje štete od iste marke.

To je bilo kao i svaka druga maska ​​na tržištu, ali s boljom prilagodbom, kvalitetnijom kvalitetom i boljim serumom. Da sam to prije koristio pužnom maskom, definitivno bih dao ovu ocjenu 5/5, ali kada usporedite njih, to zaslužuje nešto manje ocjene.

Pro od Tony Moly Master Lab Intenzivno osvjetljujući vitamin C osvjetljavajući list maska:

 • Daju dobru hidrataciju koži.
 • Koža je mekana i glatka.
 • Osvjetljuje lice.
 • Serum nije ljepljiv.
 • Koža se ne osjećaju ljepljivom nakon upotrebe, nije osjetila potrebu za pranje.
 • Materijal maske bio je tanak, i jedva se osjećao kao da sam imao masku na licu.
 • Sav je bio savršen, i dobro se lijepio prema opisu.
 • Nisam me izbacila.
 • Nije se osjećao teškim na koži.

Cons of Tony Moly Master Lab intenzivno osvjetljujući vitamin C osvjetljavajući list maska:

 • Nije ostalo mnogo suštine.
 • Bez intenzivnog osvjetljavanja u usporedbi s maskom puževa.

IMBB ocjena: 4/5 Želite li preporučiti Tony Moly Master Lab intenzivnu osvjetljavajuću masku za listanje vitamina C? Da, preporučujem. Osjećam se kao da isprobavam sve ostale varijante iz tog raspona.

Tony Moly Ja sam Real Pore Care Materijal Crvenog vina Tony Moly Zemlja Ljepota mjehur list maska Tony Moly Ja sam glatka koža koja pročišćava morsku travu Tony Moly Ja sam Real Vitality Brokula Mask Sheet Tony Moly Master Lab intenzivna zaštita od oštećenja Face Shop Mask za njegu lica s osvjetljenjem Maska Innisfree Vita C Skin Clinic Korresova divlja ruža Vitamin C Petal Peel

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: