Hej svi,

Kako svi rade? Ne mogu vam reći kako sam sretna. Postao sam u MU Sigma. Sada ću se prebaciti u Bangalore godinu dana. Tako sam zanosan. Ne mogu vam reći momci. Bangalore je moj grad iz snova. Znači sada, budući da su plasmani gotovi, mogu ponovno napisati. Otkrijmo neke načine koji mogu učiniti da vam usnice izgledaju punije ili veće za jednu minutu ili manje.

Pročistite ih

Suhe, ljepljive usne odražavaju manje svjetla i tako se čine manjim i dosadnim. Pročistite ih nježno četkicom za uklanjanje suhe i mrtve kože. To također poboljšava cirkulaciju krvi, dajući ružičaste i ružnije usne. Također, ovaj korak je neophodan za matirane ruževe za usne jer takvi ruževi imaju tendenciju poboljšati suhoću usana.

Zadrži ih

Ako niste željni kemijskih punila i injekcija (koji su zaista željni na njima!) Onda pretražite proizvode za usne koji se pohvaljuju mentom kao jednim od njihovih aktivnih sastojaka. Mint je ne samo pojačivač grinjača, već također povećava protok krvi, a time i lakše i punije usne.

Nude punilo

Priprema platna za usne je potrebno prije nego što nanesete prilično pigmentirane ruževe za usne. Napunite usne golom olovkom za usne kako biste napravili savršeni platno. To ispunjava linije i praznine i skriva nedostatke. To također pruža veće područje za punjenje usana ružem.

Kontura

Koristite tamnu boju da biste stvorili lažnu sjenu izvan donje usnice. To može učiniti vaš dnu usne izgledati veće. S bronzerom ili tamnijim neutralnim prahom, lagano nijansu ispod donje usne kako biste dobili trenutni volumen.

Linija izvan linije usana

Još jedan trik za veće usne je da se isprepliće usnice s usana. Izigrati da to učinimo je da to učinimo tako suptilno da nije ni očigledno. Umjetnici MAC-a to su više puta pokušali na mojim usnama i uvjeravam vas da će vaše usne izgledati plumper.

Nemojte ići za tamnije nijanse

Stvar o tamnijim nijansama je da su trickier to primijeniti i malo teško izvaditi. Štoviše, oni čine vaše usne izgledaju stan umjesto da ih čini punije. Dakle, ako ih želite učiniti punim, držite se dalje od tamnih nijansi, ali idite samo za one svijetle nijanse koje vam odgovaraju. Na primjer, svijetle boje ne idu dobro s mojim tonovima kože tako da ostajem daleko od tamnih nijansi nije opcija za mene.

objašnjenja

Ove ružičaste, sjajne usnice koje smo privukle kao tinejdžeri, pružaju plumper usne. Ako gledate video tutorijale o lažnim usnama, najprije se spomenuti da se na donjoj usnoj licu sjaji malo svjetlucanja. To nastoji nacrtati svjetlo na srednjem dijelu donje usne i stvara prolaznu sjenu na vanjskom dijelu donje usne, čime se lažno smanjuje usne. To je upravo ono što gloseri rade. Zato sljedeći put, dab malo sjaja na usnama, ako želite bujne usne.

Usredotočite se na oružje luk

Prilikom upotrebe vašeg isticanja, ne zaboravite se malo zagrliti na vašem ormaru. Ovo je malo zamoženje u sredini vaših usana. Naglašavanje ove osobine je od najveće važnosti i može preuzeti igru ​​šminke na novu razinu. Također će pustiti da svjetlost pada na nju i učiniti da usnice izgledaju debele i lijepe.

Masaža ledene kocke

Masaža s kockama leda je bezopasna, prirodna i daje više boja i volumena usnama. Ostrujite svaki kružni rub s ledenom kockom, tako da će se mišići opustiti i krv teče brže. To će vaše usne prirodno crveno i punije.

Ako imate vlastite savjete, podijelite ga. Volio bih ih čuti.

9 načina na koji možete stilirati svoje odjeće ako imate teške teladi Lakme 9 do 5 ruž za usne - Šafran Gossip 10 načina kako bi vaš odnos učinio 10 načina kako bi vaše trepavice bile 5 puta dulje i debele 11 načina kako bi lak za nokte trajalo duže na noktima 10 načina za uklanjanje Sun Tan-a ispod 30 minuta ili manje L 'Oreal Keratin Smooth 72h 1 Minute Perfecting Maska L'Oreal Elvive Total Repair 5 Instant čudo 1 minutna maska Savjeti za lijep izgled za 5 minuta

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: