Tip kože: kombinacija

Bok ljudi,

U ovom postu pregledat ću drugu masku za listove iz marke It's Skin. U posljednje vrijeme čuvao sam jednostavnu rutinu za njegu kože s čestim masama za listove i osnovnim CTM-om. Da biste saznali više o ovom proizvodu i kako je to za mene, nastavite čitati.

Cijena: 100 INR za 20 ml. Opis proizvoda: Pločica od jastuka sadrži prehranu iz svježih i prirodnih sastojaka, dajući svoju hranu na kožu, kao i rješavanje problema kože. Svježi maska ​​Aloe donosi svježu vlagu i umirujuće djelovanje na osjetljivu kožu. Kako koristiti: Nakon pranja lica, nanesite toner kako biste pripremili sljedeći korak skincare. Otvorite vrećicu, izvadite masku i ravnomjerno ga stavite na lice, osim kože oko očiju i usta. Uklonite ploču nakon 15-20 minuta i lagano namočite za bolju apsorpciju.

Sastojci:

Moje iskustvo s kožnim Aloe Moisture i Calming Mask Sheet:

Ova maska ​​za listove dolazi u maloj torbici s lijepim aloe listom. Gotovo sve na lima masku piše na korejskom jeziku. Ima englesku oznaku na poleđini s informacijama kao što su sastojci, upute za uporabu, cijenu itd. Unutra je obložena aluminijem koja čuva suštinu maske. Mala veličina vrećice čini ga idealnim za putovanje. Osim engleske oznake, također ima ilustracije na leđima o aleru i materijalu maske. Svaka inačica ima karakterističnu boju na vrećici; za alo, pastelni zeleni pojas tiskan je na dnu vrećice.

Stvarna maska ​​za listove osjeća se kao redoviti; nije mnogo drugačiji od ostalih maski ploča različitih marki unutar istog raspona. Veličina maske nije ni prevelika niti premala i odgovara većini vrsta lica.

Štoviše, to ne sklizne. Torbica nosi puno dodatne suštine koja se može primijeniti na druge dijelove tijela. U suštini ima blagi miris koji nakon nekog vremena prolazi. Osjećam da bi svatko trebao imati aloe masku jer je sveobuhvatniji sastojak. Ne samo da vlaži kožu, nego također pruža obilje hidratacije. Ona odgovara svim vrstama kože i djelovat će kao veliki pokupiti-up za kožu prije bilo kakvih događaja kao što su brakovi i zabave.

Došavši do primjene ove maske za listove, primijenio sam ovu prije dnevne zabave. Nepotrebno je reći, nisam zahtijevao puno šminke dok je moja koža sjala unutra. Ova je maska ​​preletjela moje lice i brinula se o svakom napuhanu. Učinci ove maske su trajale oko dva dana, nakon čega sam nastavio sa svojim opsežnim njegu kože. Dobro mi je hidrirala kožu i učinila da izgleda manje umorno. Sve u svemu, bio sam vrlo zadovoljan ovom maskom.

Pro od nje je koža Aloe vlage i umirujuće masku list:

• Dobro se uklapa u kožu • Dobro se surađuje s drugim brendovima unutar istog raspona • Pruža više inačica od ostalih korejskih marki dostupnih u Indiji • Ne čini moju kožu masnom • Osigurava obilnu vlagu i hidrataciju koži

Nedostatak njege kože Aloe vlage i umirujuće maske:

• Sadrži dodatni miris

IMBB ocjena: 4,5 / 5, jer mi se ne sviđa činjenica da je dodala miris. Hoću li otkupiti / preporučiti njegovu kožu Aloe Moisture i Calming Mask Sheet? Da oboje.Mislim da je to dobra, osnovna maska ​​za listove koja bi trebala biti u svima. Dobro mi odgovara mojoj kombinaciji kože na ovom vlažnom i vrućem vremenu.

To je krema za kožu s kolagenom kože To je serum vlage kože hijaluronske kiseline To je kožna jagoda makaron balzam za usne Nature Republic Umirujući i vlage Aloe Vera 92% Umirujući gel Purederm umirujuća koža za vlagu Aloe Lubriderm dnevni losion za vlagu Shea + Calming Lavender Jasmine Lice za lice lica svakodnevno SNP Animal Tiger maska ​​za bore Tony Moly Ja sam glatka koža koja pročišćava morsku travu

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: