VLCC pedikerska manikura Pregled ručke i nogu

Pozdrav ljepotama,

Prije svega, želio bih se zahvaliti svima vama lijepim ljudima što su me tako srdačno pozdravili na IMBB-u. Tvoje ljubazne riječi potaknule su me da napišem više. Moj drugi pregled je o ruku i nogu skrb kit iz VLCC.

Cijena:

RS. 475 / -

Govoreći o ovom kompletu, kupio sam ga, koristio sam ga, a onda sam se previše dosadio da to činim; pa sam ga zanemario. Učinio sam to u salonu, došla sam kući nezadovoljna i ponovno sam ga počela upotrebljavati. Počeo sam se dosaditi, ali nakon nedavne katastrofalne sjednice za manikuru u lokalnoj salonu ljepote opet sam se vikala natrag u moj set. Ta iskustva su me navela da vjerujem, "ako moraš raditi dobro, moraš to učiniti sam!" Dosta. Sada, s aktualnim pregledom. 😛

Komplet dolazi s sredstvom za čišćenje, pilingom, vrhnjem, pakiranjem (svih 50 g) i uljem za kutikalije (10 ml). Pakiranje svih proizvoda je isto i morate pročitati ime kako biste ga identificirali. Upute se ispisuju na samom kutiji. Potpun popis sastojaka koji nedostaju; spominju se samo ključni sastojci koji izgledaju impresivno.

Korak 1: Pediglow ruku i stopala za čišćenje:

Počnimo s cijeđenjem nekog sredstava za čišćenje u malu posudu s toplom vodom. Čišćenje je orangish u boji i ima dosljednost šampona. Miris je sasvim osvježavajući. Ne pjeni puno i završim koristeći više proizvoda. Moje ruke i noge osjećaju osvježavajuće čiste nakon namakanja.

Korak 2: ulje za ljuske mirisa

Spomenuli su korak 2 kao masiranje ulja kutikula u kutikulama. Oni tvrde da je to kombinacija oh-so-many ulja (ali sumnjam da 😛) ne slijedim ovaj korak, jer ja ne dobivam točku primjene ulja, a zatim scrubbing koji je korak 3. U svakom slučaju, ja poput boce u koju dolazi i prikladnog aplikatora. Sam sam počeo koristiti ulje samostalno no još treba dati pozitivne rezultate. * Čekanja *

Korak 3: Pediglow ruku i stopala Scrub

To je redovito piling od oraha, ništa izvanredno. Miris je sličan čišćenju, blage i osvježavajuće. Granule su u redu i učinkovito rade na uklanjanju mrtve kože (ili barem osjećam da to radi)

Korak 4: Krema za ruke i stopala kakao maslaca

Ovo je moj omiljeni proizvod. To je blijedo žuta limuna u boji s pravom dosljednošću. Maslačna mekana tekstura čini masiranje vlastitih ruku i stopala zabavnim.

* sretan ples *

Korak 5: Narančasto anti-tan paket

To je gusta krema koja se ravnomjerno primjenjuje kao pakiranje. Tvrdi da uklanja tan. Do sada nisam primijetio nikakvu promjenu, a ne očekujem ni da bih učinila ništa posebno.

Završna riječ:

Sve u svemu, to je pristojan proizvod, ništa izvanredno. Ne možete očekivati ​​čudesne rezultate preko noći. To je vaš kit za održavanje koji možete koristiti svaki sada i onda uz redovite izlete u salon. I da, to će dugo trajati. Ne postoji precizan način da kažete količinu preostale količine, ali prema mojoj procjeni, komplet bi trebao biti dovoljan za 10-12 manikura-pedikura. Sada, za manje od 500 dolara, to uopće nije loše, zar ne?

Pa što čekaš? Idi pokvario sebe! 😛 * nokti *

VLCC oblikuje gel protiv celulita VLCC koža obrambena krema za badem ispod očiju VLCC Snigdha maska ​​za izbjeljivanje kože VLCC noćna krema za stiskanje kože VLCC jagoda i vlažna peel-off maska VlCC Pediglow Pedicure Kit Kako napraviti pedikuru kod kuće u 5 jednostavnih koraka Manikura i pedikura kod kuće No7 Savršeni pedikurni set Ulovite francuski kit za manikuru 10 koraka za veliki kućni manikura Bath i Body Works True Blue Spa 60 sekundi manikura Scrub za ruke Sally Hansen Francuski češalj za olovke Pure White Tip Moja 6 proizvoda za njegu ruku za zimu Oživljava dnevnu njegu vitamina A i E ručno i losion za tijelo Sally Hansen Salon Njega ruku Trgovina Trgovina Wild Rose Care Hand Wash Jovees Foot Care 2 u 1 Himalaya krema za njegu stopala i TBS nema više grubog pumice Najbolje kreme za stopala dostupne u Indiji Svadbeni šminka s Lakmeovim proizvodima Svadbeni šminka s Lotus Herbals proizvodima 10 najboljih setova za lice dostupne u Indiji

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: