Pozdrav prijatelji,

Nadam se da ste svi imali i još uvijek se zabavljate ove svečane sezone! Puno uživam i nadam se da je sve u redu i na vašem kraju. Danas ćemo govoriti o tome kako ukloniti šminku za kožu sklonu aknama. Briga o Vašoj akne skloni koži je stvarno teško jer je tip kože koji doživljava teške akne. Koža koja je sklona akni može biti previše suha ili previše masna koja začepljuje pore i dovodi do lomova. To može dodatno dovesti do tamnih mrlja ili blemishes na koži. Primjena i uklanjanje šminke može biti težak zadatak jer ćete morati pažljivo nositi s aknama. Dakle, ovdje je kako ukloniti šminku za kožu sklonu aknama.

1. Nemojte brusiti:

Nikada ne biste trebali pročišćavati lice dok pokušavate ukloniti šminku od akne sklone kože. Općenito, mi nastojimo čvrsto prati našu kožu kad želimo ukloniti sve iz lica. Scrubbing pomaže uklanjanju prljavštine i prašine s lica, ali sigurno nije prikladna za kožu sklonu aknama. Umjesto pročišćavanja, potrebno je sredstvo za čišćenje i nježno nježno prstima. Ako niste sredstvo za čišćenje, jednostavno možete uzeti mlaku vodu i masirati kožu. To će vam olakšati uklanjanje šminke.

2. Pokušajte očistiti vodom:

Trebali biste pokušati očistiti vašu kožu vodom kako bi uklonili gornji sloj šminke. Kao što je sebum prisutan na površini kože, proizvodi ulje koje može začepiti pore i potaknuti akne. Kako biste spriječili teške akne na koži, trebali biste oprati lice mlakom vodom. Izbjegavajte korištenje sapuna kako sapuni mogu biti sušeni na koži, a oni također sisaju vlagu s lica.

3. Koristite sredstvo za čišćenje s salicilnom kiselinom:

Salicilna kiselina je jedna od važnih kemikalija koja može pomoći u uklanjanju pore i uklanjanje šminke iz lica ravnomjerno. Koristeći sredstvo za čišćenje salicilnom kiselinom potiče uklanjanje mrtvih stanica kože te također pomaže smanjivanju veličine pora čime se smanjuje rizik od prištića ili akni na koži. Kada koristite sredstvo za čišćenje sa salicilnom kiselinom, koža se može zapaliti prvih nekoliko minuta, a zatim će se vratiti u svoj izvorni oblik. Korištenje sredstava za čišćenje salicilnom kiselinom ne samo da pomaže uklanjanju šminke s lica, već također sprječava pojavu akni na koži. Koristite Super Facialist od Una Brennan Salicylic Acid Anti-Wrinkle Pročišćavajuće čišćenje Operite na koži.

4. Koristite sredstvo za čišćenje s benzoil peroksidom:

Benzoilni peroksid je jednako učinkovit kao salicilna kiselina na aknama sklona koži. Trebali biste koristiti sredstvo za čišćenje s benzoyl peroksidom jer sadrži akne i duboko čišćenje. Baš kao salicilna kiselina, benzoil peroksid može biti koristan u liječenju akni i uklanjanje šminke iz kože. Ne biste trebali koristiti benzoil peroksid u visokim dozama jer može iritirati kožu. Koristite Chanel Le Blanc intenzivnu osvjetljujuću pjenu za čišćenje kože.

5. Odlučite se za ulje čajevca:

Korištenje male količine čajeva stablo ulje je još jedan učinkovit lijek koji može pomoći da uklonite šminka od akne sklona kože. Trebate uzeti 3-5 žlica ulja čajevca i nanijeti na kožu pomoću pamučne lopte. Lagano prstom prstom uklonite šminku i ponovno ponovite postupak. Ulje čajevog ulja sadrži antibakterijska i protuupalno svojstva koja mogu pomoći u liječenju akni, sprečavanju lomova i čuvanju čistoće.

Kako zaustaviti bubuljicu od povećanja 8 načina za uklanjanje patuljastih znakova prirodno za masnu kožu Domaći cimetni tretman za bubuljice Rose Water, Lemon i Honey Pack za bubuljice Kako da biste dobili osloboditi od prištićima preko noći Blagotvorno čišćenje lica 10 Ne daju se za djevojčice s aknama i prljavim kožom 8 načina liječenja bubuljica oko usta

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: