Tip kože: Normalno na suho Pozdrav, IMBBians!

Nedavno sam kupila nekoliko zimskih osnova i ovdje sam da podijelim svoje iskustvo s nekim od tih proizvoda. Danas dijelim svoja gledišta na Himalaya Herbals zimsku obranu hidratantnu kremu. Moja je koža ovih dana sve suha i suha. Samo zbog promjenjivih vremenskih uvjeta. Valjda, treba dodatnu brigu sada. Pomislio sam da ovu kremu za hidratantnu kremu probati. Idemo u pregled.

Cijena:INR 75 za 50 ml Rok trajanja: 3 godine

Opis proizvoda:

Sastojci:

Moje iskustvo s Himalajom Herbals Zimska obrana Hidratantna krema:

Himalaya Winter Defence hidratantna krema dolazi u zelenu i bijelu plastiku. Kutija za kadu ne dolazi s bilo kakvim vanjskim kutijama. Popis sastojaka može se naći na dnu kadice peeling-off naljepnica. Ona tvrdi da se sastoji od tri ključna sastojka - jojoba ulja, pšenične klica i bademovo ulje. Ova krema dolazi s bijelim unutarnjim poklopcem koji sjedi na usta cijevi. Dakle, krema ne stvara nered na unutarnjoj strani poklopca. Kutija za kadicu izgleda velika, ali količina je manja. Trajat će mjesec ili manje, ako se koristi svakodnevno.

Krema je bijela i ima gustu konzistenciju. Miris je vrlo blaga i nestaje, nakon što se krema apsorbira u kožu. Podsjeća me na neku hladnu kremu. Kao što je značilo za suhu i ekstra suhu kožu, mislio sam da će biti ljepljiv i ostavit će masnu sjaj na licu, ali to nije. Jednom masirana preko lica i vrata jednostavno se apsorbira. Na licu mi nije bilo bijelih baci. Ne uklanja moje pore i osjeti tako svjetlo na mojoj koži. Moja je koža meka i dobro hidrirana. Mekani osjećaj ostao je dobar za 8-10 sati. Čuva moju kožu bez ulja. Svakako se može upotrijebiti kao baza za šminku za suhu kožu. Kako se zima približava, moja koža pokazuje znakove ekstremne suhoće. Moja uobičajena krema za ovlaživanje nije dovoljno ovih dana. Mislim da sam pronašao savršeno rješenje za ovu zimu. Volio sam svoj miris i dobru moć. Također se može koristiti kao noćna krema.

Namijenjen je za suhu i ekstra suhu vrstu kože, tako da definitivno nije pogodna za masnu kožu. To je pristojna krema za hidratantnost, ali ne postoji SPF. Također, to ne pomaže puno u čišćenju ten, ali dobro hidratizira kožu.

Pro Himalaya Herbals Zimska obrana Hidratantna krema:

Ambalaža prilagođena putovanju. Savršena zimska krema. Sadrži prirodne sastojke. Dobiva se apsorbira lako. Ne začepljuje pore. Bogata hidratantna formula. Savršena za suhu i ekstra suhu kožu. Nema bijele cast. Osjeća se svjetlo na koži. Meka koža čini mekom i podatnom. Dobra moć zadržavanja. Pristupačne. Lako dostupna.

Cons of Himalaya Herbals Zimska obrana Hidratantna krema:

Nije predviđen SPF. Ambalaža za kadu je nehigijenska. Nije prikladna za masnu kožu. Sadrži paraben.

IMBB ocjena: 4/5 Hoću li otkupiti / preporučiti Himalaya Herbals zimsku obranu hidratantnu kremu? Sretna sam sa Himalaya Herbals Winter Defence hidratantna krema. Ja ću ga otkupiti i svakako ga preporučiti svima. To je savršena zimska krema koja jako dobro hidratizira kožu.

Himalaya Herbals intenzivna krema za vlaženje Himalaya Herbals krema za osvjetljenje bez ulja Himalaya Herbals hranjiva krema kože Losion za intenzivno losion za himalu Himalaya Herbals Drying Protein šampon za zaštitu proteina VLCC koža obrambena krema za badem ispod očiju Aveeno dnevni hidratantni losion Rukavice za hlađenje Basicare Hydro L'Oreal Paris White Savršena TRW noćna krema Clarins BB krema

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: