Ton kože: svjetlo do srednje s toplim podlogama Tip kože: kombinacija

Pozdrav svima,

Lip balzama su jedan od najvažnijih stvari za njegu kože u mojoj ljepoti rutinu. Uvijek volim dobar balzam za usne. Danas ću pregledati Tarte Rainforest za spašavanje morskog usana u sjeni "N * de". Pogledajmo kako je to za mene 🙂

Cijena: 19,00 USD za 0,10 oz. Opis proizvoda: Hidratantni balzam za usne u nizu sjajanih boja. Umirujući, hidratantni balzam za usne s laganim toniranjem. Donosi veliku vlagu. Smooths i omekšava usne. Formulirano je s esencijalnim ekstraktima, uljima i algama bogatim antioksidansima. Formulira se bez parabena, ftalata.

Moje iskustvo s Tarte ugasiti Lip Rescue Rainforest u moru Nude:

Ambalaža: Tarte Rainforest Sea Quench Lip Rescue dolazi u glatku, ružičastu zlatnu ambalažu od kartonske cijevi sa zlatnim i bijelim koraljnim školjkama na njemu. Cijev za balzam za usne je vrlo lagana. Kada sam prvi put vidio balzam za usne online, mislio sam da bi to moglo biti metalna ambalaža; međutim, to je samo obična kartonska ambalaža. Dno cijevi određuje naziv "N * de". Ukupni broj. ambalaža putuje prijateljski i lagano; međutim, očekivao sam bolju ambalažu po ovoj cijeni.

Shade i Finish: Tarte usna utapanje u sjeni "N * de" savršeno je za njezin opis. To je doista vrlo blistav nudistični ružičasti balzam za usne. Balzam za usne savršen je za svakodnevnu upotrebu. Završetak je vrlo kremast i blag.

Tekstura i primjena: Tekstura ovog balzamena za usne vrlo je kremasta i balzamirana. Balzam za usne ima vrlo svijetlo ružičastu boju koja je jedva primjetna. Osjeća se vrlo lagano na usnama. Balzam za usne ima miris osvježavajućeg mente na njega. Jednom kada primijenite balzam za usne, osjećate osjećaj hlađenja i trnce od metvice. To mi daje puno hrane mojim suhim usnama. Melem za usne vrlo je jednostavan za primjenu. Pruži me usnama punim i punim izgledom. Također ga možete nanijeti na vrh ili ispod tekućeg ruževa za uklanjanje suhog tekućeg ruževa.

Pigmentacija i pokrivenost: Ovaj balzam za usne ima vrlo običnu boju koja je jedva primjetna. Možete jednostavno vidjeti pigmentaciju usana ispod. Ovo nije sjajno balzam za usne.

Izdržljivost: Ostajuća snaga je stvarno dobra s balzam za usne. Ostaje na mojim usnama za dobre 3-4 sata; međutim, morate ga ponovno primijeniti nakon četverosatne oznake. Sve u svemu, jako sam sretan s ovim Tarte mjehurićem za usne.

Pro od Tarte Quench Lip Rescue Rainforest u moru Nude:

  • Matirajući balzam za usne.
  • Ostavlja jasan n * de svjetlo ružičaste boje.
  • Daj običnu boju.
  • Putovanja prijateljski.
  • Izuzetno ugodno.
  • Pruža miris svježeg hlađenja usnama.
  • Pristupačne.

Nedostaci od Tarte zaustaviti usana spašavanja prašume na moru Nude:

  • Skup.
  • Pakiranje bi moglo biti bolje, a ne kopanje kartonske ambalaže.

IMBB ocjena: 4/5 Da li preporučujem Tarte Quench Lip Rescue Rainforest u moru za prikupljanje mora? Da, preporučujem. Hoću li otkupiti Tarte usporiti usne spašavanja Rainforest of the Sea Collection Nude? Da, otkupit ću.

Tarte Rainforest od mora Aquacealer Concealer Tarte Rainforest na moru So Fine Micro Liner Tarte Rainforest od morske vode Foundation SPF 15 Tarte oblikovana konusna rebrasta vrpca Maybelline Icy Mint papirnate usne Dr. Rescue balzam za usne Maybelline Baby Lips Dr. Rescue Liječeni balzam za usne - Samo Peachy Trup Shop Trbuh jagoda YSL Volupte Tint-In-Balzam # 1 Dream Me Nude Lotus Herbals Colorstylo vlažna boja za usne - Nude Blush

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu:

Korisne Informacije Nov 11 2019