MAC RiRi Woo revizija ruževa

Odsutan sam neko vrijeme dok smo mijenjali kuću (to je bila takva bol) * krik! * Još uvijek imam kutije koje leže okolo. Bio sam u stanju hibernacije zbog vremena, kao i hrpa posla koji imam, ali ipak, imam vremena pročitati sve nevjerojatne recenzije o IMBB-u. Ja sam relativno nova u svijetu šminke, ali jako sam u koži i njezi tijela. Prekrasne djevojke iz IMBB-a dale su mi puno povjerenja da istražim polje šminke. Još nikada nisam posjedovao ništa od MAC-a, tiho sam pročitao recenzije od svih vas, želio sam posjedovati nešto od MAC-a jer je takav kultni brand šminke. MAC nedavno pokrenuo MAC RiRi Hearts MAC Holiday 2013 kolekciju. Pokušavala sam se ranije uhvatiti i ruž za usne RiRi Woo, ali nisam bio tako sretan. Nastavio sam nazvati najbližu trgovinu za ovaj lansiranje i možda sam pakaa-oo-ed toliko su uzeli moj broj i pozvali me na dan lansiranja. U roku od sat vremena potrčao sam u dućan unatoč lošem virusu. Rekao sam sebi da ako ovaj put ne dobijem RiRi Woo, dobit ću njegovu bliznju sestru Ruby Woo. Toliko sam to očajnički želio da ne mogu objasniti da čekam zauvijek za moj savršeni crveni i da to je to!

Opis proizvoda:

RiRi Hearts MAC Holiday - najsuvremenija kreativna suradnja s MAC-om Rihanna je niz zapanjujućih izgleda za usne, oči i lice u nijansama metalnog veličanstva i samopouzdane boje. Ova ograničena izdavačka zbirka uvezena je u ekskluzivno bijelo-biserno pakiranje s RiRi-ovim ikonastim detaljima ružičastog zlata.

Cijena:

INR 1100 za 3 gm / 0.1 US oz

Ambalaža:

To dolazi u bijeloj kartonskoj kutiji s geometrijskim R i RiRi potpisom ružičastog zlata. Popis sastojaka napisan je metalnim ružnim zlatom i stvarno je teško fotografirati. Donji dio ruža za usne je biserno bijel i gornji dio metaka je metal od ružičastog zlata, kao i kapa, to je kolekcionarsko izdanje. RiRi potpis na kapi, kao i metak daje vrlo elegantan izgled cijeloj ambalaži.

Moje iskustvo s MAC RiRi Woo ružem:

Uvijek sam želio posjedovati nešto od MAC-a, a kad sam došao do znanja o Retro Matte ružama, pokušao sam saznati više o njima i tijekom tog pretraživanja, naišao sam na ovu novu RiRi kolekciju iz MAC-a. Imam nekoliko lakiranih ruževa iz Lakme 9 do 5 kolekcije i bili su prilično dobri, ali sam želio imati crvenu boju i zbog prošlih iskustava, a ne sve marke mogu stvoriti savršeni crveni ruž (bez namjere). Kada sam vidio swatcheve na mreži, znao sam da je ovo moj crveni, jer nisam prljav, pšeničan niti iznimno fer - smatrat ću se neutralnom kožom toniranom. Nekoliko puta sam otišao u trgovinu MAC-a kako bih zamijenio boju Ruby Woo, ali svaki put izgledao je drukčije, a onda sam došao do znanja o RiRi Woo, koji je pogodio bikovo oko.

Ne bih se nazivao običnom fanom Rihannom jer sam više zanovijetala bojom i osjećajem ove zbirke u cjelini. Ovo se primjenjuje kao san i ne vuče usne u aplikaciji jer je optužen za Ruby Woo, osjeća me glatke na usnama i ne pojačava linije mojih usana, a jednim potezom je dovoljno za punu pokrivenost jer je to intenzivno pigmentiran i trebat će vam sredstvo za uklanjanje šminke da biste je potpuno uklonili. Na slikama izgleda malo suho, ali vjerujte mi da to nije, ali ispod nje možete nositi balzam za usne ako želite.

Shvatio sam tijekom uređivanja slike da ako imate manjih nedostataka, dok se aplikacija povećava zbog svijetle i pigmentirane boje, tako da morate biti ni manje nego savršeni prilikom primjene ovog ruža za usne. Ostao je na mojim usnama više od 7 sati s laganim zalogajem. To je cool toned crveno matte koje svatko može nositi bez mnogo mučenja. Pa, ako već posjedujete Ruby Woo, možete ga preskočiti jer su gotovo slični, ali ambalaža ograničenog izdanja mora umrijeti.

Nadam se da sam pravdao uzorku usana kao što vidite da nemam savršene usnice kao Neha * woot *, zato sam se sramio od pregleda proizvoda za usne * krik * Imala sam teško fotografiranje sjene kao što je bilo i cijelo vrijeme imam moj Eureka trenutak kad sam otkrio da ova sjena izgleda smeđa tonirana na bijeloj podlozi, a izgleda istinsko crveno da je na tamnoj pozadini. Cijenim strpljenje IMBB tima za ovu recenziju, pa čak i cijenim svoje strpljenje 😛 kao što sam morao uzeti 300 + slika kako bi dobili pravi elusive boje

* Nisam imao Ruby Woo da pokaže usporedbu.

Profesori MAC RiRi Woo ruža za usne:

  • Intenzivna pigmentacija.
  • Lijepa ambalaža.
  • Dugo nošenje, 7+ sati.
  • Ne iscuri.

Nedostaci MAC RiRi Woo ruževa:

  • Može biti sušenje za neke.
  • Neki bi to mogli skupiti.

IMBB ocjena:

5/5

Preporučujem MAC RiRi Woo ruž za usne?

Da, zaljubio bi se u to. Ovo je crveno što gotovo svi mogu nositi bez mnogo sumnje.

Hvala puno unaprijed za vaše komentare.

Svi MAC ruževi Fotografije i uzorci MAC Ruby Woo ruž za usne MAC Retro ruž za usne MAC ruž za usne Cyber, Up the Amp, Odiseja; Chanel Fetiche MAC crveni ruž za usne MAC So Chaud ruž za usne MAC Luster ruž za usne 56 Chambor ruža za usne Fotografije, uzorci, sjajni uzorci 35 Colorbar Creme Touch ružičastih fotografija, swatchova, sjajnih boja Faces Go Chic ruž za usne - lješnjaka Estee Lauder Pure Color dugotrajna ruža za usne Raspberry

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: