Tip kože: Kombinacija, osjetljiva i akne Pozdrav svima,

Današnji pregled bit će na Watsons Beauty Buffet 365 Black Pearl Whitening Mask. Pročitajte kako biste znali kako je to za mene.

Opis proizvoda:

Cijena: 59 PHP ili 80 INR cca. za 1 list

Sastojci:

Moje iskustvo s Watsonsom Beauty Buffet 365 Black Pearl Whitening Mask:

Počevši od ambalaže proizvoda, maska ​​dolazi u svijetloplavom paketu s hladnim fontovima i ispisima na njemu. Cijele informacije vezane uz proizvod tiskane su na stražnjoj strani paketa. Ona nosi sve potrebne upute i informacije. Svaki paket sadrži jednu masku za listove, koja se zalijepi na bijeloj plastičnoj ploči. Mala i elegantna ambalaža izvrsna je za putovanja.

Maska za listove sastoji se od tanke i nježne pamučne tkanine, koja je presavijena plastičnom folijom. Ploča olakšava lakšu primjenu i sprečava da se osjetljivi materijal ove maske za lima odvoji. Za primjenu maske, stavite krpu stranu maske na licu i glatka na koži uklanjanje mjehurića. Sada uklonite plastični list na vrh i ostavite masku 20-30 minuta. Radije ga držim 30 minuta da pustim da se suština sudopere u moju kožu ispravno. Maska se u potpunosti ne isušuje čak ni onda, bit i dalje ostaje na njemu.

Veličina maske je dovoljno velika da pokrije moje lice ispravno. Izrezalo je za oči, nos i usne poput ostalih maski. Maska pravilno drži kožu i ne sklizne. Normalno, maske za listove su debele, ali ovo je tako tanak i lagan. Osjeća se super udobno i lagano na koži. Maska nije previše mokra niti previše suha. To je savršeno vlažan sa serumom. Miris limene maske je blaga, a ne smeta.

Jedna stvar koju apsolutno volim u ovom rasponu jest ta da esencija ima vodenu formulaciju koja sprječava da mi se koža postane masna i ostavlja ga savršeno matirano i hranjeno u isto vrijeme. Ne ostavlja nikakav masni ili uljni ostatak iza. Maska se ne isušuje u potpunosti unutar zadanog vremenskog okvira; serum još uvijek ostaje u njemu. Masažem lijevani serum u kožu dok se ne apsorbira. Potrebno je nekoliko minuta da se apsorbira ispravno. Ova maska ​​je kožu meka i savitljiva. Ova maska ​​tvrdi da izbjeljuje i osvjetljuje boju uklanjanjem nesavršenosti i tuposti kože. Također pruža hranu koži tako da ga duboko hidratizira.

Obogaćena je dobrom crnog bisera ekstrakta, vitaminom C i mikro glicina. Crni biser osvjetljava ten. Vitamin C uklanja opuštenost, osvjetljuje ton kože i poboljšava teksturu kože. Mikro glicin daje hidrataciju koži. Sretna sam s rezultatima ove maske. Osvjetljava moje lice. Uklonio je sve tuposti moje kože. Bit daje vlaži na moju kožu. Ne čini moju masnu kožu i dobro mi hrani kožu. Glatko mi dobro uklanja kožu i poboljšava teksturu kože. Rezultati ove maske su dobri i zadovoljavajući, ali rezultati traju samo jedan dan.

Pro Watsons Beauty Buffet 365 Black Pearl izbjeljujuća maska:

 • Lijepa ambalaža.
 • Meka maska ​​s rezovima za izrezivanje za nos, oči i usta.
 • Blagi miris.
 • Vrlo osjetljiva i lagana tkanina.
 • Jeftin i vrlo učinkovit.
 • Duboko hidrira kožu.
 • Smoothens kožu.
 • Ojačava teksturu kože.
 • Pogodno za sve tipove kože.
 • Nisam me izbacila.
 • Nije ostavio nikakve masne ostatke iza.
 • Serum se dobro apsorbira u kožu.
 • Osvjetljava moje lice.
 • Dobro hrani kožu.
 • Pruža hidrataciju i hidratizaciju kože.

Nedostaci od Watsons Beauty Buffet 365 Black Pearl izbjeljujuća maska:

 • Rezultati nisu dugotrajni.

IMBB ocjena: 4.5/5 Mogu li otkupiti / preporučiti Watsons Beauty Buffet 365 Black Pearl Whitening Mask? Da, oboje.

Watsons Black Pearl Smoothing maska ​​za lice Ljepota buffet od strane Watsons riže vosak kvasac vlage 365 dnevnu masku Ljepota Buffet od strane Watsons Cherry Blossoms izbjeljivanje maska Ordinarni serum multi-tehnološki peptidni serum Watsons izbjeljujuća i hidratantna maska ​​za lice Watsons izbjeljujuća i hidratantna maska ​​za lice Watsons Sunflower hidratizirajuća i sjajna maska ​​za lice Lakme R365 obogaćuju ruž za usne Lice za njegu lica 365 Mung Beans čišćenje pjene SNP Black Pearl obnavlja crnu masku s amfibilom Sephora zbirka biserna maska ​​- Perfecting & Brightening VLCC Snigdha maska ​​za izbjeljivanje kože O3 + Maska za izbjeljivanje kože

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: