VLCC papaya voćni kit za lice

Amrita S.

Bok svima,

Ovo je moja prva recenzija na IMBB-u. Ipak, sada sam postao ovisnik o ovom blogu i ne mogu završiti moj dan bez čitanja recenzija od vas prekrasnih ljudi. Vraćajući se na moj pregled, ja sam bio obožavatelj Body Shop Oat i Honey lica Scrub cum Mask i ovo je prvi put sam zapravo pokušao VLCC. Razlog zašto sam zapravo kupio ovo je zbog toga što sam zainteresirao brand koji mislim da je započeo kao "kliniku za gubitak težine" i nedavno je pokrenuo toliko proizvoda za njegu kože na tržištu.

Ovaj paket vrijedi za Rs. 150 / - dolazi s biljnim izbjeljivačem vrijednim Rs. 45 / - slobodno. Čitavo mi je pakiranje trajalo najmanje 3-4 faciala i mislim da ovo vrijedi za moj novac. Ovaj omot bi trebao imati 5 masnoća od 10 - 15 gs svake od Papaya sjemenskog pilinga, gel od kravljeg mlijeka, krema za peach masažu, Orange Anti-Tan Pack i zelenu Apple Lotion. Moram napomenuti da paket koji sam kupio nije imao kremasti gel. Ţelja, primijetio sam je u trgovini, ali bio sam previše lijen da to učinim i shvatio sam samo kad sam otvorio paket kod kuće da bih napravio licu.

Cijena:

RS. 150 za 5 žlica od 10 g svaki.

Opis proizvoda:

VLCC Papaya Voće Lice osvjetljava blemishes, minimizira povećane pore i blijedi površinsku pigmentaciju. Također pruža i ton kože i pravedniju boju.

 • Papaya Face Scrub - Pomaže uklanjanju mane i površinske pigmentacije.
 • Gel kravata - Osvježava kožu dok ga ostavlja vidljivo blistavo i osvježeno.
 • Peach Massage Cream - Stvrdnjava kožu, smanjuje bore i olakšava dobne mrlje.
 • Orange Anti Tan Pack - Poboljšava tendenciju kože.
 • Zeleni losion za zaštitu od kože losionom - pomaže u sprječavanju pimples i blemishes.

Moje iskustvo s VLCC papaya voćni kit za lice:

1. Papaya Scrub:

Popis sastojaka: Papain, Jogurtune prah, ekstrakt Aloe Vera, Trihlose, prašak od oraha, Citric Acid, Vitamin E.

Očistio sam lice prije nego što sam to upotrijebio. To dolazi kao fini bijeli prah koji treba miješati s dovoljnom količinom vode koja se zatim pretvara u blijedo narančastu tijesto s mekim granulama. Kada se nanosi, paste daju blijedi miris papaje koji odlazi nakon 5 minuta. Morate to primijeniti, neka se osuši za 5-7 minuta, pere lice s vodom i isperite ga. Moram napomenuti da je došlo do teškog osjećanja trnaca pri primjeni ovog pakiranja. Post scrubbing iako moje lice osjetio cicaccy čist, tingling osjećaj ostao za neko vrijeme.

2. Gel krastavca:

Popis sastojaka: Ekstrakt Bihidana, ekstrakt agarnog agara, Ekstrakt lubenica, ekstrakt Aloe Vera, Ekstrakt krastavca, gel baza QS.

Pakiranje kaže da se gel nanosi 20 minuta i obrišite vlažnim pamukom. To bi trebalo dati osjećaj hlađenja licu. Budući da to nisam dobio u omotnici, morala sam preskočiti ovaj postupak, ali mogu zamisliti kako bi se na koži osjetio hladan gel krastavaca koji je još uvijek imao osjećaj trnjenja od pereca.

3. krema breskve:

Popis sastojaka:Ekstrakt breskve, maslinovo ulje, pčelinji vosak, kakao maslac, vitamin E, glicerin, celuloza, mješavina silicija.

Pakiranje kaže da primjenjuje dovoljnu količinu potrebnu na licu i vratu. Ova krema ima vrlo gustu konzistenciju s malim, mekanim, narančastim granulama. To bi trebalo primijeniti samo što je manje moguće kako bi se izbjeglo osjećanje masti.Iako nisam jako volio teksturu, upravo sam voljela slab miris bresaka vrhnja.

4. Orange Tan Pack:

Popis sastojaka: Ekstrakt narančine kore, silikonska mješavina, vitamin E, kaolin, titan dioksid, CMC natrij, gumska akcija, magnezijev karbonat, bentonit.

Ovo pakiranje sastoji se od guste paste koja se mora miješati s vodom kako bi se dobila ispravna konzistencija prije nego što se nanese kao lice za lice. Moraju reći, ovo pakiranje miriše jako kao šećer kuhana narančasta bombona (narančasta "Poppins”točnije) i miris se zadržao gotovo 15 minuta čak i nakon što sam ga isprala nakon što se osušila. Pakiranje se osuši nakon gotovo 15 minuta. Koža je nakon toga osjetila malo napeta i suha.

5. Zeleni Apple losion:

Popis sastojaka: ekstrakt jabučnog voća, silikon mješavina, allontoin, cinkov oksid, vitamin E, glicerin, polikvartenij.

Zeleni losion od jabuka koji će se koristiti nakon što je pakiranje vrlo tanak dosljednost, ali miris nebeski. Malo se mora nanijeti na licu i vratu nakon pakiranja. Moja je koža nakon toga primala prilično mekanu. Jedino pitanje je čuvanje losiona nakon što ga jednom upotrijebi. Morala sam izviđati za jednu od mojih mini boca kako bih spremio ostatak losiona jer je previše tanak i propuštao je iz vrećice.

Moje sveukupno iskustvo s VLCC papaya voćni kit za lice:

Lice mi je posvjetlo nakon cijelog postupka kit za lice, koje je trebalo gotovo sat vremena. Učinak je zapravo ostao na gotovo 2 dana nakon toga, ali zbog ekstremnih onečišćenja na mom putu do ureda i natrag, shvatio sam da je moja koža izgubila svjetlinu nakon 3 dana. : ((

Pro VLCC papige voćni kit za lice:

 • Volio sam način na koji su nabrojali sastojke do zadnjeg detalja.
 • Imam normalnu suhu kožu i proizvod mi se prilično dobro pristao. Mislim da je to prikladno za sve tipove kože.
 • Je li pokazao neke učinke nakon korištenja ovog pribora i trajao je najmanje 2-3 dana.
 • Moja je koža učinila nevjerojatno mekom i glatkom.
 • Miris krema breskve, zeleni losion za jabučicu, kao i narančasto pakiranje previše je ukusan da se odupre.
 • VLCC je sada lako dostupan svugdje i vrlo je povoljno.
 • Sastojci su vrlo prirodni.

Nedostaci od VLCC papaye Voće Kit za lice:

 • Ništa drugo osim činjenice da nisam dobila kravlji gel s ovim paketom, ali ne mogu kriviti nikoga jer sam ga trebao vidjeti prije kupnje.

Hoću li otkupiti VLCC papaya voćni kit za lice?

Hmmm, još uvijek imam dovoljno lijevo za još tri tretmana lica, nakon čega želim sakupljati na maskama MJ. Također, moj Trgovina dućan meda i zobena maska ​​/ scrub samo odbija prebroditi. Također, gledam Pearl Facial Kit i možda je sljedeći put sljedeći put.

IMBB ocjena:

4/5.

VLCC gel za masiranje za kontrolu akni VLCC oblikuje gel protiv celulita VLCC Skin Defence Aloe Vera losion za tijelo sa SPF 10 VLCC Anti Tan kože lica VLCC Surya krema za suncokretižu (SPF 30) VLCC Dijamantni set za lice VLCC Anti Tan Tanka raspršivanje kože VLCC područje zaštite od kože VLCC Skin Defence Lavang Moisturizer Sredstvo za čišćenje lica Eskinol Papaya Zdravlje i ljepota Prednosti Papaye Svakodnevna lica - Papaya Face Pack Aroma Magic Papaya enzimski losion EOS balzam za usne kapljica limuna, ljetno voće Himalaya osvježavajući voćni paket Khadi scrub losion za čišćenje voća Biotique Bio Voće Flawless izbjeljivački paket Kit za njegu lica iz prirode Essence Shahnaz Husain 24 karatni zlatni kit za lice VLCC Kit za perilicu lica VLCC Anti Tan kože lica

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: