Clinique Long Last ruž za usne - čokoladna malina

Najkraća voćna kremasta matta formula. Zadržava svoj pravedan izgled za satima i satima. Neće se pero, puzati, mrljati ili sušiti.

Cijena:

1300 INR

Ovo je još jedna prekrasna sjena koju sam dobio od moje druge Clinique vuče, i to je super prilično bobica smeđa vrsta sjenila i to me jako podsjeća na Shade Merlot sam pregledao ranije, ali ovaj vrlo bobica gdje kao Merlot je više crvene temelji, ali tekstura, sjajna obrada i više ili manje sjene su prilično slični.

Ne moram govoriti o nevjerojatnoj teškoj metalnoj ambalaži koju imamo, volim ga i ne mogu odbaciti kutiju, ovo je kolekcionar, većina vrhunskih ruževa ima nevjerojatnu ambalažu, ali to je više poput klasičnog metalnog pakiranja , vrlo lijepo.

Boja je upravo ono što se zove, to je smeđa i bobičasto sjena, tekstura je glatka i mastan, sklizne poput maslaca, a sjena je sjajna i bez smrzavanja. Najbolji dio koji mi se sviđa o ovim lippiesima jest da je boja tako bezazlena, čini se da usnice izgledaju debele ako primjenjujete 2-3 sloja, izgleda super kremast i završni je polusjajni.

Boja je takva da, ako vam previše, ovo će krvariti, to je jedino glavno pitanje, a boja je takva da će raspršiti suhe usne, ispuniti usne linije kako bi usne punije, tako da je najbolji dio, boja je više na zreloj strani, može biti za 25-35 dobnu skupinu.

Ponovno bih rekao da ne znam zašto ga zovu dugo, dva sata punog trošenja onoga što dobivate i još dva sata svjetlosnog sjaja. Boja je vrlo sofisticirana, a manje ružičasta bobica smeđa može izgledati laskavo većina tonova kože.

Ako tražite punije usne i bobica ruža smeđa sjena, morate to provjeriti, ali ne očekujte dugotrajne osobine u njemu.

Vojvodine su napustile Merlot, desno, čokoladna malina

IMBB ocjena:

4/5

Clinique Long Last ruž za usne - Paprika Maybelline boja senzacionalna ruža za usne Coral Crush Lotus Herbals ruž za usne, Coral Pink ruž za usne Revlon Matte sjenilo za okušavanje 006 Clinique Long Last Soft sjajni ruž za usne Bamboo Pink Review Forest Essentials Lavanda i Neroli Light Day Lotion Čokolada za usne terapije Lotus Herbals Zdravstvene prednosti tamne čokolade Montagne Jeunesse čokoladna maska ​​za lice Lush Mint Julips mlijeko i čokoladni šećer za usne Almay One Coat hranjiva mrena Nivea Vitamin Shake brusnica i morskom balzamom Estee Lauder Pure Color dugotrajni ruž za usne The Body Shop Rođena Lippy rasvjeta balzamom pregled

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: