Skintone: Srednji fer, topli podvlak

Pozdrav, ljepote! Danas pregledavam L.A. Girl GP311 svjetlo smeđi Endless Auto Eyeliner. Pročitajte više da biste saznali više.

Opis proizvoda: Polu-trajna formula za produženo trošenje. Vodootporna i zamućena za cjelodnevno trošenje. Redak i definiranje s dugotrajnom definicijom. Jedinstvena formula klizi glatko s poboljšanom kremom. Uz dodatak vitamina E za oči. Jednom suhe boje mogu izdržati test "preko noći"!

Cijena: INR 250

Moje iskustvo s L.A. Djevojkom GP311 Svjetlo smeđe Endless Auto Eyeliner:

Eyeliner dolazi u obliku uvlačenja olovke. Olovka je sjajna crna u boji s bojom podlogom i kapom. Kvačica se čvrsto zatvori zvučnim klikom i čini ovu olovku prilagođenu za putovanja. Sve u svemu, ambalaža je jednostavna i korisna. Eyeliner je dovoljno čvrsta i ne prekida čak i ako primjenite mali pritisak tijekom nanošenja eyeliner. Eyeliner je pravi smeđi eyeliner s mikro shimmers u njemu.

Ove mikro šindre su tako lijepe da nisu vidljive na kapcima, ali jednostavno dodajte lijep sjaj u eyeliner. Ovaj svjetlosni smeđi okulist daje lijepu, mekanu pušku. Tekstura eyelinera je meka i glatka, ali ne previše kremasta. Glatko klizi na kapcima. Nema vuče poklopaca. Eyeliner ima pristojnu pigmentaciju. Dva preska su potrebna kako bi se postigla savršena završetka. Eyeliner je potpuno vodootporan i ne uklanja se čak i ako operite lice vodom.

Eyeliner uopće ne mrlja. Dakle, to je potpuno mrlje dokaz. Eyeliner se lako uklanja s uklanjanjem šminke na bazi ulja. Ja sam trenutno ljubav Biotique makeup remover. Eyeliner traje 7-8 sati na mojim masnim kapcima. Iako je snaga ove sjene niža od ostalih varijanti, i dalje ostaje 7-8 sati, što je dovoljno dobro za eyeliner. Sve u svemu, potpuno volim ove eyeliners od L.A. Girl.

Pros od L.A. Djevojka GP311 Svjetlo smeđa Endless Auto Eyeliner:

• Lijepa ambalaža • Lijepa boja • sjajni sjaj • Glatka formula • Glide lako • Ne povlačenjem niti povlačenjem • Prosječna pigmentacija • Dobro napajanje

Nedostaci od L.A. Djevojka GP311 Svjetlo smeđa Endless Auto Eyeliner:

• Pigmentiranje je moglo biti bolje • Zadržavanje energije je niže od ostalih inačica

IMBB ocjena: 4/5

Biste li otkupio / preporučio L.A. Djevojka GP311 svijetlosmeđeg beskrajnog olovka za oči? Da oboje.

L.A. Djevojka HD Pro BB krema L.A. Djevojka Endless Auto Eyeliner - GP310 Maslina L.A. Djevojka Endless Auto Eyeliner - GP303 Tamno smeđa L.A. Djevojka Nektar Endless Auto Lipliner LA Colours Eyeliner olovka - mornarica Bobbi Brown bogata boja za usne SPF 12 - Stari Hollywood Revlon Colorsilk Boja kose - 51 svijetlo smeđa MAC Technakohl liner u Auto-de-Blu

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu:

Korisne Informacije Aug 11 2020