Pozdrav svima,

Današnji pregled bit će na pranju lica iz Ribnjaka. Pročitajte dalje za više detalja o Pond's Pure White Anti-Pollution + čistoća za pranje lica.

Cijena: INR 104 za 50 g.

Opis proizvoda:

Sastojci:

Moje iskustvo s ribnjakom Pure White Anti-Pollution + Čistoća Usisavanje:

Ovo pranje lica dolazi u crnoj i bijeloj boji cijevi. Pojedinosti o pranju lica tiskaju se na stražnjoj strani cijevi. Prednja strana je samo osnovna s imenom ispiranja lica napisana. Volim pakiranje. To je preokrenuta cijev s poklopcem. Cijev se ne propušta i sigurno se može kretati ako čvrsto zatvorite kapu.

Ispiranje lica je sive boje proizvoda na bazi vrhnja. U njemu je aktiviralo ugljen, što znači da pomaže u pravom čišćenju lica i uklanjanju svih prljavština i onečišćenja. Trebate dobro oprati lice ako ste na suncu ili putujete puno.

Ovo lice za pranje ima lijep miris i volim ga. To je gusta i trebate vrlo malo proizvoda za obradu pjene. Samo malo ide jako dug put ovdje, stoga koristite najmanja količina proizvoda. Ona ide glatko i generira puno pjenjenja. Čisti lice jako dobro i čini vaše lice čisti čisto.

Moje se lice osjeća super čistim i čistim. Uklanja sve tragove prljavštine ili preostale šminke s vašeg lica i učini je svježom. Ne osuši moju kožu, ali ako imate suhu kožu, možda će vam se koža osjećati pomalo suhom nakon što ga upotrijebite. Ne smeta mi se suho, jer se moja koža osjeća tako lagano i svježe nakon što ga upotrijebim. Ne čini moju kožu sjajnom kao što tvrdi, ali da, učinit će vašu kožu svježom i sjajnom. To stvarno čisti vašu kožu temeljito.

Pro od ribnjaka Pure White Anti-Pollution + čistoća za pranje:

  • Pristupačne.
  • Malo je daleko.
  • U njemu je aktiviran ugljen.
  • Čisti kožu jako dobro.
  • Lice se osjeća crijeva čistom upotrebom.
  • Osvjetljava kožu.
  • Smrdi nevjerojatno.

Nedostaci ribnjaka Pure White Anti-Pollution + čistoća za pranje lica:

  • Koža može biti osjetljiva na ljude suhe kože.
  • Ne čini sjaj kože.

IMBB ocjena: 4.5/5 Želim li preporučiti / otkupiti ribnjak bijelog bijelog protiv onečišćenja + čistoće s očima? Da, ako tražite lice koje će očistiti vaše lice jako dobro, onda je to!

Pond's svakodnevno pranje lica Pond's Pimple Clear Bijeli višekorisni za pranje lica Ribnjak Pure White Deep Cleansing pjenasta lica s aktiviranim ugljikom Pond's White Scrub za uklanjanje dlačica Clarins UV Plus protiv onečišćenja Ecran Multi-Protection SPF 50 krema za sunčanje Vivel Cell obnavlja zagađivanje za čišćenje krema za čišćenje + Scrub

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu:

Korisne Informacije Feb 24 2020