Tip kože: Masna i ponekad akne Ton kože: Sretan s toplim podlogama

Pozdrav divnim dama,

Danas ću pregledati duo u boji za usne od Covergirl Outlast All Day boja za usne u sjeni "580 Ultra Violet". Ne znam zašto se ta boja usana zove Ultra-Violet? Nema ništa ultra ljubičaste oko ovoga, ali svejedno, započnimo.

Zahtjev / Opis proizvoda: Naša napredna formula, s elastičnom, sjajnom pokrivenošću, bojom i sjajem, daje do 16 sati boja koja ostaje istina, u samo 2 jednostavna, ugodna koraka. Outlastova dugotrajna boja usana ima hidratantni gornji sloj koji pomaže pri zaključavanju sjaja - bez perja, bez krvarenja.

Cijena: CAD 9,99 (otprilike INR 515).

Sastojci:

Moje iskustvo s Covergirl Ultra Violet Outlast All Day Boja usana:

Razbijanje leda, rekao bih da je Covergirl Outlast All-Day boja za usne izvrstan je proizvod ako tražite dugotrajan tekući ruž za usne koji traje cijeli dan. To je luda pokrivenost, super boja isplata, ogroman izbor boja, nevjerojatna snaga zadržavanja, i putovanje-friendly pakiranje! Što drugo treba od tekućeg ruža za usne. Budući da ovaj proizvod dolazi s matiranom bojom za usne i gornjim slojem, može se nositi s matima ili sjajem koliko vam se sviđa! Dvojac boja za usne dolazi u pakiranju s dva proizvoda u njemu - tekući ruž i gornji kaput.

Boja koju danas pregledavam naziva se "Ultra Violet". Ovo je nevjerojatno prekrasna ružičasta boja s laganim tonovima. Ovo je sigurno jedna od mojih najdražih nijansi iz ovog cijelog raspona i bilo koji ružičasti ljubavnik koji će pasti za ovo, obećajem. Budući da je ambalaža boja usana jasna, sjenka ovog ruža za usne vidljiva je kroz cijev. Radije nosim ovu boju s gornjom površinom jer pruža prekrasan sjaj i daje više mladenački izgled usana.

Boja za sve dane: Tekući ruž za usne, koji je cijeli dan boja kaputa, izgleda i osjeća točno kao usna sjaja tijekom nanošenja, ali nakon nanošenja nanosi se do pune mat boje, ali s mrazom! Covergirl sugerira da za glatku i ravnomjernu primjenu, usne se ne bi trebale pritisnuti / trljati zajedno sve dok ne ostanu barem jednu minutu i pustite da se boja usana isuši i potpuno postavi. Jednom suhe, boja je posve mrlja, dokazana, vodootporna i druge dokaze koje možete zamisliti! Zamahnuo sam je na stražnjoj ruci u trgovini i nakon što se osuši, pokušao sam ga izbrisati, ali nakon što se bore za neko vrijeme, vene na stražnjoj strani moje ruke počele su povrijediti, pa sam zaustavio svoje napore u trljanju daleko od boja usana, a boja je upravo kao što sam ga primijenio! Bio sam zapanjen!

Vlažan gornji sloj: Drugi korak ovog kit za usne je vlažna gornja kaputa. Iako je gornji sloj opcionalan korak, vjerujem da je bitno ako želite hidratirati usne i dodati sjajni sjaj. Ovaj gornji sloj dolazi u ruž za usne, ali je jasan poput nebalansiranog balzam za usne. Dodaje visoku količinu vlage i sjaja usnama, a da ne ostavlja olovke. Ako se koristi samostalno, na golim usnama, ona će dati upravo isti osjećaj i završiti kao jasan balzam za usne / sjaj.

Sve u svemu, rekao bih da ako tražite super dugotrajnu i neprenosivu boju usana koja ne trebaju nikakav dodir, sve dok ga ne želite ukloniti, ovaj ruž za usne od Covergirl je za vas.

Pro Covergirl Ultra Violet Outlast All Day Boja usana:

 • Ruž za usne u dva koraka i sustav gornjeg sloja.
 • Čvrsta i lijepa ambalaža.
 • Lijepa hlada.
 • Dva proizvoda za cijenu jednog ruža za usne.
 • Savršena mat.
 • Top usta je posve hidratantna na usnama.
 • Vrlo je ugodno na usnama.
 • Boja usnica koja nije ljepljiva.
 • Izuzetno dugotrajno.
 • Nema potrebe za bilo kakvim dodirom.
 • Vodootporan.
 • Fantastičan izbor nijansi.
 • Strašna pigmentacija.
 • Pristupačne.
 • Lako dostupan online i u drogerijama.

Cons of Covergirl Ultra Violet Outlast cijeli dan Boja usana:

 • Nije dostupno u Indiji.

IMBB ocjena: 5/5

Biste li otkupio / preporučio Covergirl Ultra Violet Outlast All Day sjajilo za usne? Ja bih visoko preporučiti ovu liniju za sve jer postoje bezbrojne nijanse u ovoj liniji s različitim završi.Možete odabrati i odabrati one koje vam se sviđaju. Pokušajte barem jedno, jer ove bebe su super nevjerojatna.

Covergirl Moonlight Mauve Outlast boja za usne sve dane Covergirl Natural Blush Outlast boja za usne sve dane Covergirl 750 Luminous lilac Outlast boja za usne sve dane Covergirl Rose Pearl Outlast boja za usne sve dane Covergirl 517 Red Hot Outlast boja za usne sve dane Covergirl 507 Ever Redy-dva izuzetna cjelodnevna boja za usne Covergirl Celestial Coral Outlast boja za usne sve dane Covergirl 564 Pink Cashmere Outlast All Day sjajilo za usne Paco Rabanne ultraviolet parfem za žene Streetwear boja bogata Ultra Moist boja za usne - 29 Perzijski cvijet Lotus Herbals Colorstylo vlažna boja za usne - Nude Blush

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: