Pozdrav IMBB čitateljima,

Današnji pregled odnosi se na MUA Pro-Base Matte satinski premazani prašak u sjeni "Translucent". Imam masnu kombinaciju kože i često se posegnem za postavljanje prašaka za blotanje ulja na mojoj t-zoni. Također, imam neravnomjeran ton kože koji treba svakodnevnu temeljitu osnovu ili BB kremu kako bi dobio bolji ukupni izgled, a zatim sljedeći korak, očito, prašak za postavljanje. MUA Pro-Base Matte Satin prešani prah izgledao je primamljivo jer je raspon širine širok i tvrdi da je mat, a također je vrlo lako na džepu. Pogledajmo kako je MUA Pro-Base Matte Satin prešani prašak prolazio za mene.

Opis proizvoda: Satinski glatki prah koji ostavlja vašu kožu besprijekorno matiranom završnom obradom.

Cijena: £2.5

Sastojci:

Moj Uzmi na MUA Pro-Base Matte Satin prešani prašak:

MUA Pro-Base Matte Satin prešani prašak je dostupan u više nijansi. Od prozirne do bjelokosti do dubine; naći ćete utakmicu za vaš ton kože bez gnjavaže. Podigao sam sjenu "prozračan" jer namjeravam upotrijebiti prašinu za postavljanje ljepila za temelje i BB krema ljeti za bojenje ulja na T-zoni.

MUA Pro-Base Matte satinski prešani prašak dolazi u bijeloj boji kompaktnog dizajna bez ogledala ili spužve. Posuda sadrži 6,5 grama proizvoda, što je previše dobro za cijenu. Kompaktna ambalaža je čvrst i siguran za nošenje oko sebe.

Tekstura je mekana i sitno mljevena. Nije svilenkasta ili baršunasta, ali ne i gruba. Čak i sjena "Prozirna" ima pigmentaciju boje slonovače koja je plus kada je u pitanju pokrivenost. Iako sam uvijek mislio da su prešani prašci namijenjeni za postavljanje temelja i mrlje ulja; oni ne bi trebali biti suđeni u pogledu pokrivenosti. Dakle, pokrivenost je čista i uvijek ćete trebati bazu, osim ako nemate besprijekorna koža. Međutim, malu količinu ide daleko zbog pigmenta prisutnog u prozirnoj sjeni.

MUA Pro-Base Matte Satin prešani prašak je siguran za sve tipove kože i ne začepljuje pore ili potiče izbijanje. Može se najbolje koristiti kao prašak za namještanje ili za uklanjanje ulja. Imovina kontrole ulja nije previše dobra, imajući u vidu nemilosrdno ljeto i masnu kožu. Nisam ga nosio sam ikada, tako da ne mogu tvrditi za koliko dugo čuva moje t-zone mat. Dakle, kao ukratko, ne možete se osloniti na proizvod za kontrolu ulja. Postignut cilj je potpuno mat; zato nemojte očekivati ​​satin ili prilično glatku završnu obradu. Najveći povratak je prisutnost parabena, a najveća žalba u proizvodu je pristupačna cijena.

Pro od MUA Pro-Base Matte Satin prešani prašak:

  • Mekani i sitno mljeveni prešani prašak dostupni u više nijansi za svaki ten.
  • Dobro pigmentirano, malo ide dug put.
  • Potpuno matirani završetak.
  • Izvrstan proizvod za postavljanje temeljnih / BB kreme i blot ulje.
  • Jednostavno na džepu.
  • Putovanja prijateljski.
  • Puno proizvoda za plaćenu cijenu.

Nedostaci od MUA Pro-Base Matte Satin prešani prašak:

  • Sadrži parabene.

IMBB ocjena: 4/5

Želim li preporučiti / otkupiti MUA Pro-Base Matte satinski premazani prašak? Neću se poludjeti zbog ovoga, ali ni ja nisam razočaran. Sada, kada uzmem u obzir ljeto i koliko brzo sam pogodio tavu prašine za postavljanje, odgovor na preporuku dolazi kao veliki da s obzirom na to koliko je to pristupačan, ali kad vidim "parabene" na popisu sastojaka, moj se klimanje pretvara u "Ne." Dakle, odluka leži u tome što je vaš prioritet u pogledu kozmetike. Međutim, ako ste na proračunu, to je jedan od najboljih izbora iz ljekarne za prodaju kako bi se smatrati kao prašak za postavljanje.

MUA Pro-Base prikriva i osvjetljuje komplet MUA žuta Pro-Base premijera i prikrivač za predmete MUA Pro Base učvršćenje magle MUA Pro-Base Osvježi i osvjetljuje komplet u prirodnoj - srednjoj ružičastoj boji MUA Pro-Base premijera i prikrivača za ispravljanje krem ​​boje breskve Rimmel London Stay Matte prešani prašak Clinique Stay-Matte Sheer prešani prašak Lotus Herbals PURESTAY dugotrajni puder u licu Dior Diorskin Eclat Satin Moisture oslobađanje make-upa od srebrne Chanel Vitalumiere Satin Smoothing Tekućina za šminku

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu:

Korisne Informacije Jun 04 2020