Pozdrav svima,

Otkad sam objavio Colorbar duljinu, dobivam poruke da pregledam usne. Dakle, ovdje dolazi usna boja 003 pod nazivom "Girlie". Kao što ste možda već pogađali, to je podebljano sjajna retro sjena.

Cijena: RS. 900 / - za 6,5 ​​ml.

Moje iskustvo s Colorbarom 003 Girlie Kiss Proof Lip Stain:

Ambalaža:Vanjski karton srebrnog papira sličan je ostalim ružama od Colorbara. Ima sve potrebne informacije i tvrdnje vezane uz proizvod. Na jednom je kraju naljepnica s oznakom u boji s nazivom i brojem sjena. Cijev je jedna od takvih vrsta. Tijelo i kapa su srebrni s dva prozora kroz prozor. Uređaj je dug i čvrsto u isto vrijeme. Potiče dovoljno proizvoda za pokrivanje usana u jednom pokretu. Ne trebate ponovno iskopati i pokupiti proizvod. Baza cijevi ima naziv sjenila, broj i datume proizvodnje i isteka roka. Rekao bih da je pametan, jedinstven i funkcionalan u isto vrijeme.

Tekstura:Oblik usana primjenjuje se u početku kao tekući ruž. Potrebno je oko 10-15 sekundi kako bi se smjestili na savršenu matiranu mrlju na usnama. Tako je lagano da zaboravite da imate nešto što se nanosi na usnama. To je super matte i prianja na usne na primjeni. Za normalne usne, tekstura će se osjećati ugodno za prvih 2 sata; nakon toga, možda ćete trebati balzam za usne.

Hlad:Girlie je podebljana neonska ružičasta s očiglednim plavkastim podlakticama. To je vrlo svijetla sjena, koja može pojačati danne monsunske dane. Idealno za živahnu šminku izgledati za dan s prijateljima. Savršeno nadopunjuje bilo koju vrstu šminke i tako se može redovito nositi za mladu, živahnu šminku. Iako mi je to hrabar nijansu, jako mi se sviđa živost i glamost u sjeni.

Izdržljivost:Budući da je mrlja, ona ostaje na LONG !, moglo bi se oguliti malo u središtu donje usne nakon punog obroka, ali sjena neće u potpunosti nestati s usana. Možda će biti potrebna mala dodira nakon obroka. Ne zahtijevate usne za usne jer to pokriva usne u samo jednoj kliznoj traci. Sa usnama za usne, na usnama se može osjetiti malo teška. Trebat će vam balzam za usne nakon 2-3 sata da biste dobili ugodan osjećaj na usnama. Ovo je prekrasna hladovina za mlade djevojke; to je jedan od najboljih nijansi iz cijelog raspona i nosim ga gotovo svaki dan.

Pro od Colorbar 003 Girlie Kiss Proof Lip Stain:

  • Lijepa ambalaža.
  • Lijepa sjena.
  • Super mat.
  • Dugotrajno.
  • Nema parabena.
  • Dobra količina proizvoda.

Nedostaci od Colorbar 003 Girlie Kiss Proof Lip Stain:

  • Lagano suše nakon nekog vremena.
  • Malo skupo.

IMBB ocjena: 4.5/5

Biste li otkupio / preporučio Colorbar 003 Girlie Kiss dokaz za usne? Ja bih definitivno otkupio ako mogu završiti ovo. To preporučujemo svima vama, svakako provjerite ovu sjenu!

Colorbar 002 Royal Pink Kiss dokaz za usne Colorbar 001 Hollywood Kiss uvid u usne Colorbar True sjajilo za usne - ružičasta mrlja Najbolji sjajci za usne s bojama za odabir Colorbar Deep Matte krema za usne u Deep Blush Ogromna širina Colorbar + Swatches !!! Rimmel London Royal Gloss - 061 Pink Taffy Lakme Absolute Creme ruž za usne - Royal Rouge + Vikend vučenje 15 Najbolja ljubičasta boja za usne J.Cat Beauty LLS115 Blow Your Mind Liptitude 24/7 hidratantna boja za usne MUA Kiss Proof sjenica za usne - Fruitilicious ELF Nude Nectar sjajilo za usne ELF sjajilo za usne - Crimson Crush Sephora krema za usne - Jagodica poljubila

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: