Maybelline Colorshow 6 boja za nokte

Pozdrav ljepotama ... !!

Bio je moj rođendan 30. i kupio sam puno Maybelline Colorshow boja za nokte kad sam išao u kupovinu za to. U trenutku kada sam ih dobio, prva stvar koja mi je došla na pamet bila je da je pregledam ovdje. Sve boje koje sam dobio su vrlo lijepe. One koje ću danas pregledati su:

Crazy Berry • Choco Sin • Tenacious Teal • Držite se plamena • Fiestia Fuschia • Narančasti popravak

Sve nijanse su vrlo svijetle i uopće nemaju sjaj.

Ono što tvrdi tvrtka:

Ostanite upravo na trendu sa svojim savjetima do prstiju s novim Maybelline Color Show-om. Naša gel formulirana formula s pigmentima koji izbjegavaju boje, dolazi u 40 podebljano, super elegantnih nijansi koje izgledaju sjajno na noktima. Zato nastavite, miješajte, podudarajte i iskoristite boju.

Cijena:

75 INR za 6 ml

Upute za korištenje:

Za početak nanesite bistru podlogu, kako biste spriječili njegovo nestajanje. Također pomaže vašoj boja noktiju traje duže. Boja prvog niza laka za nokte iz središta noktiju, počevši od baze do vrha. Ostavite mali prostor u podnožju nokta da biste dobili čist izgled. Zatim nanesite boja nokta na ostatak noktiju.

Moj uzeti na Maybelline Colorshow noktiju boje:

Nail boje dolaze u slatke staklene boce s crnom kapom. Boca je cilindričnog oblika. Boja je jasno vidljiva iz boce, a broj sjene i boja napisane su na vrhu kape. Doći na četku, vrlo je jednostavan za korištenje. To samo uzima potrebnu količinu potrebnu i ne ostavlja tragove.

Po ovoj cijeni, boje noktiju vrlo su pigmentirane i imaju savršenu teksturu. Kad sam u žurbi, samo primjenjujem jedan kaput i spreman sam ići. Drugi sloj donosi savršenu boju. Preporučljivo je nanijeti temeljnu kapu, ali često sam preskočiti i još uvijek nisam vidio zaleđivanje noktiju. Morate ih protresiti prije nego što koristite drugačije, može biti malo gusto za primjenu. Nail boje brzo se isušuju. Ostaje na miru 5-6 dana. Ja promatram neke kopiranje nakon 3-4 dana, ali po ovoj cijeni nije problem.

Dolazeći na nijanse:

Crazy Berry: To je duboka ljubičasta sjena. Mora imati sjenu za svakog purpurnog ljubavnika poput mene. Sjena bi odgovarala ljudima s vrlo dobrim rukama. To je sjenilo savršeno za noćni šminker.

Choco Sin: To je usamljena smeđa sjena koju imam do sada. Izgleda izvrsno na našim noktima. Volim ga u jezgri jer se može koristiti kao svakodnevna sjena. Ime je prikladno za sjenu, a ponekad i da želimo piti vruću čokoladu.

Tenacious Teal: To je suptilna zelena sjena s plavim nijansama. Vi samo trebate nanositi jedan kaput da biste dobili neprozirnu boju. Postao je moj nedavni omiljeni hlad, pa čak i moji čavci to vole.

Držite se plamena: Raspon nema mnogo crvenih boja koje možete odabrati. Ova sjena jarko crvena boja. Nije previše dubok, već samo savršen. To je sjena za trenutnu svadbenu sezonu.

Fiestia Fuschia: To je neonska ružičasta sjena. To je ružičasta sjena koju svaka djevojka želi imati u svojoj zbirci. Može se koristiti za svakodnevnu primjenu jer samo osvjetljava vaš dan i koja djevojka ne voli ružičastu boju.

Narančasti popravak: To je jarko narančasta sjena. Ima laganu izdubljivost od ostalih nijansi i morate ga nanijeti dva sloja kako biste dobili savršenu neprozirnu završnu obradu.

Profesori Maybelline Colorshow Nail Boje:

• Lijepo nijanse i širok raspon za odabir. • Priuštivu. • Slatka ambalaža • Primatelj je upravo savršen. • Boravak energije je dobar. • Dobro pigmentirano.

Cons of Maybelline Colorshow noktiju boje:

Po ovoj cijeni, ne nalazim nikakve poteškoće s ovim noktima.

IMBB ocjena:

5/5

Preporučujem li Maybelline Colorshow Nail Paints?

DA, Očito da. Imam oko 20 nijansi iz tog raspona i kupio bih više.

Maybelline Express Finish Nail Polishes pregled i boje Maybelline Colorama Nail Polishes 3 Trupovi u boji Colour Collapse Nail Polishes pregled, Swatches 5 Streetwear boja obogaćenih noktiju polaže pregled, Swatches Maybelline Colorshow ruž za usne u sjeni 111 Midnight Pink Maybelline Colorshow ruž za usne - Cherry Crush Maybelline Colorshow ruž za usne 109 Violet Fusion

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: