Sunsilk Co-Creations sjaj i jakost kreme za kremu

By Dhivya Stephen

Pozdrav svima,

Danas ću pregledati krema za kosu koju sam kupio iz Kuvajta. Imam masnu kosu koja je valovita i prilično meka u teksturi; međutim, pate od dvostrukih krajeva. Stoga uvijek tražim proizvode za kosu koji tvrde da smanjuju krajeve i pružaju snagu kose. Ovaj proizvod ne tvrditi da smanjuje razlomljene krajeve, ali tvrdi da kosa postaje jaka i sjajna.

Opis proizvoda:

Sunsilk sjaj i jakost krema za kosu za normalnu kosu, hidratizira kosu i daje joj dodatni sjaj koji želite.

Upute za korištenje:

Prije šamponiranja, masaža na suhu kosu od korijena do vrha. Ostavite 15 minuta ili dulje po želji. Operite kosu kao i obično. Nakon šamponiranja nanesite male količine vlažnom kosom. To će vam pomoći u stilu i dodavanju sjaja na kosu. Za najbolje rezultate upotrijebite zajedno sa Sunsilk Shine i šamponom za snagu i hranjivu regeneratu.

Sastojci:

Voda, mineralna ulja, steararni alkohol, karbomer, trietanolamin, Ceteareth-6, Trideceth-12, parfema, metilparaben, DMDM ​​hidantoin, tokoferil acetat, propilparaben, ekstrakti Lawsonia Inermis (Henna), poliesterfluorimetilpropilni eteri, Linalool, Iononene, Geraniol.

Cijena:

750 filova (150-170 INR) za 175 ml.

Moje iskustvo sa Sunsilk Co-Creations sjaj i snagu krema za kosu:

Ova krema za kosu dolazi u ambalaži koja je nehigijenska. Ružičasta boja kade je tako atraktivna i jedan od razloga zašto sam pokupio ovaj proizvod 😛. Sadrži gustu bijelu neprozirnu krema i mirise tako vrlo cvjetne i ugodne. Nanosio sam je na kosu prema uputama i oprati ga s Sunsilk Shine i šamponom za snagu.

Nikada ne primjenjujem uređaj za kosu nakon šamponiranja, jer jaže kosu i stvara više ulja * veliko namrštiti *. Nakon sušenja moje kose, otkrio sam da je glatka, meka i bez gadosti. Moja kosa mirisala je kao da sam prolazila kroz kosu i tako mirisala po nebi, nakon jednog dana. Koristio sam to mjesec dana i primijetio manje pada kose.

Samo je mala količina potrebna za cijelu kosu (moja kosa je duža duljina ruke), a ja to koristim jednom tjedno. Jedini problem je što sam, kad sam to upotrijebio nakon što sam se malim količinama šamponirao na mojoj vlažnoj kosi, kosa je bila masna i težila, tako da izbjegavam taj korak.

Pro Sunsilk Co-Creations sjaj i jakost kose:

  • Ugodan cvjetni miris.
  • Slatka ružičasta pakiranja.
  • Vrlo jeftino.
  • Ostavlja kosu mekim, sjajnijim i zdravijim.
  • Smanjuje pada kose.

Cons of Sunsilk Co-Creations sjaj i snagu kreme za kosu:

  • Ambalaža u kadi stoga je nehigijenska.
  • Dostupnost u Indiji je problem.
  • Ako koristite prekomjernu količinu proizvoda, možda ćete ostati s masnom i previđenom kosom.
  • Nije prikladan za vrlo masnu kosu jer ovaj proizvod može masirati kosu sljedeći dan, ali svakodnevno oprati kosu, pa to nije problem za mene.

Ne mogu se sjetiti bilo kojeg drugog konusa jer je ovaj proizvod bio u skladu s njegovim tvrdnjama pa čak i smanjio moju kosu koja nije bila u zahtjevima * sretan ples *

Biste li otkupio Sunsilk Co-Creations krema za sjaj i snagu?

Da definitivno! Smanio je moju kosu u velikoj mjeri.

IMBB ocjena:

4/5 (-0,5 za pakiranje posuda i -0,5 za raspoloživost).

Sunsilk Co-Creations savršena ravna hranjiva regenerator Sunsilk Co-Creations sjajni sjajni šampon Sunsilk Co-Creations Dream meka i glatko njegujući regenerator Sunsilk Co-Creations oštećen šampon za obnovu kose Sunsilk sjaj i jakost ulja za kosu John Frieda frizz olakšava serumsku kosu: formula za dodatnu čvrstoću Sally Hansen dodatna snaga krema za brijanje kose za lice i tijelo Himalaya Herbals Protein krema za kosu L'Oreal Absolut popravlja neofibrin krema za kosu Nature's Co Tea Tree kreme za njegu kose

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: