Odijelo dana: Houndstooth jednobojni haljina

Pozdrav lijepim ljudima,

Kako sve radiš? Jučer je bio još jedan "dan filmova" s prijateljima. Otišli smo „Ranjhanaa” i pokazalo se da je takav romantični film s velikim nastupima svih. Bio sam potpuno zaprepašten Sonamovom ljepotom i njezinim modnim etničkim izgledom i Dhanushovim šarmantnim slikama dječaka. Abhay Deol igrao je vrlo mali, ali značajan dio u filmu i on je izgledao "oh so sexy" u tim kurtas uparen s denims. :bok bok:

U redu, dovoljno filma gyaan,sada se usredotočimo na OOTD. Odlučio sam nositi Houndstooth jednobojnu haljinu. Nedavno sam došao do znanja o ovom ispisu i uskoro je dobio od Shopper's Paradise, BK tržište. Kao što je haljina bila u crno-bijeloj, mislila sam dodati crvenu boju kako bih mu pružila elegantan izgled.

Zato sam pribor opremio svoju odjeću s crvenom kutijom kvačila i crvenom klinastom potpeticom i ta-da sam bio spreman. Također sam dodao svoje nijanse kako bih pobijedio toplinu.

Šminka mudar, upravo sam upio Maybelline BB krema na moje lice. Upotrijebio sam Maybelline Colossal Kajal i brončanu sjenilo od Maybelline i pomiješala sam Colourbar Take Me Kao što sam Crvena s Deborah koraljnom bojom na mojim usnama.

Nadam se da svi volite moj OOTD. Zahvaljujem na tome da cijenim moje prethodne OOTD-ove. Ti komentari osjećaju se divnim 🙂

Pojedinosti odjeće:

Odjeća: BK tržište Kvačilo i cipele: Emami tržište Sjene: Ideje

Odijelo dana: Plava jednoj tunici od ramena i obrezani leggings Odijelo na dan: gornja i bežirana suknja sa svilenim kaputom Odijelo dana: tiskana tunika sa smeđim priborom Odijelo na dan: Nail Polish Print Top s crnim prslukom Odijelo dana: bijela gornja i crvena olovka suknja Odijelo dana: Perfect Red Pants i Black Heels Odijelo dana: bijeli traperice i ravne cipele Odijelo dana: Sažetak ispisa odijela Odijelo dana: Houndstooth Print haljina Odijelo dana: crna vrh i zlatna suknja Odijelo dana: ružičasti ružičasti gornji i Burgundski hlače Odijelo dana: Coral Blazer s Casual Jeans Odijelo dana: Minty Svježa nedjelja Odijelo dana: Zig Zag Hem Top i Jeans Odijelo dana: Tank Top i Linen Pants Odijelo dana: Houndstooth Print haljina Odijelo dana: kobalt jednobojni Odijelo dana: jednobojni Maxi suknja, ukrašeni rukavima vrh Odijelo dana: Plava jednobojna haljina s žutim potpeticama

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: