Pregledavala sam Lakmeovu službenu web stranicu, kad sam se pripremao na rasponu mladog sutra Ljeto 2009, koji je prikazao drugačiji izgled Anamika Khanna. Ovaj raspon imao je modele koji prikazuju pet različitih izgleda, a svi su preporučili Lakme Silk Naturelle Daily Foundation kao bazu za prirodno i svjetleće završetke. Budući da je ilustracija zvučala primamljivo, odlučila sam dati ovaj temelj pokušati. Također, sve što sam morao učiniti bilo je samo otići u trgovinu i pokupiti stvar jer sam znao da je Lakmeova "Natural Shell" sjena odgovarala najboljim. Također, SA (dobroćudan) na zalasku za zdravlje i sjaj složio je Silk Naturelle temelj lijepo na moj podlakticu.

ŠTO JE Lakme SILK NATURELLE DAILY FOUNDATION ZAHTJEVI:

Lagani temelji koji se lagano klize poput obične svile. Samo prava količina pokrivenosti za svakodnevnu upotrebu, za kožu koja izgleda prirodno besprijekorno. Sa zaštitom kože SPF 8 * (in vitro studija) tako da ste spremni za taj dan.

KAKO KORIŠTENITI Lakme SILK NATURELLE DAILY FOUNDATION:

Iskopajte točke proizvoda na obrazima, čelu, nosu i bradi. Glatko ravno iz središta lica prema van. Nanesite svakodnevno za lijep prirodni izgled.

POPIS SASTOJAKA:

Nije spomenuto.

CIJENA: RS. 275 (indijska rupija) za epruvetu od 27 ml (tj. Tri četvrtine prazne !!!!).

VERDIKT:

Tekuća podloga je stisnuta u 27 g ciglu iz kesten, ali iznenađujuće kad sam ga pregledavala, oko 75% cijevi činilo se da je prazno. U cijevi je bilo samo 25% proizvoda s obzirom na kapacitet cijevi. Mislio sam da bi SA dao mi komad, ali došla sam do znanja da sve druge cijevi imaju jednaku količinu u njima. Pitam se ima li bilo kakvih znanosti da bi gotovo tri četvrtine cijevi bilo prazno. Sjena koja me savršeno prilagodila bila je "Prirodna školjka", a ta je posebna sjenila za pšenične i bujne ljude. Svilena Naturella mirisala je isto kao i sušak Lakme Face Magic, vrlo krastavca. Pokušao sam prije, pa sam dobro upoznat s hladom i mirisom.

SA u trgovini unaprijed me obavijestio da moram primijeniti dobar dio ovlaživača prije nanošenja temelja. Ali, to je nešto što već znam, ali budući da je vrijeme u Hyderabadu vruće, odlučio sam koristiti Biotique's Red Sandalwood losion za sunčanje sa SPF 50 kao šminka baze. Kao što je rečeno na stražnjoj strani cijevi, nanizao sam točke na temeljima na obrazu, nosu, čelu, bradi i vratu. Isprva je dala percepciju da će moje lice pretvoriti u trulo narančastu vrstu tenera, ali nakon temeljitog miješanja, nestalo je u kožu dajući lijepu, gotovo nepogrešivu završnicu. Zaklada mi je dala samo srednju pokrivenost, što je dobro sa mnom. Ali, morala sam još više nagrizati nešto više proizvoda za dodatnu pokrivenost u nekim problematičnim područjima. Bilo je sveukupno vrlo zadovoljan načinom na koji sam gledao, a temelj nije bio težak na mojoj koži. Ali čekajte, ovaj san traje samo nekoliko trenutaka. Kad sam izašla na sunce, svjetlosni sjaj, besprijekoran završetak, i bla, bla, bla počeli su nestati u toploj i vrućoj vatri jedan po jedan. Ne mislim da ova stvar uopće funkcionira u ljetnoj sezoni i to uopće ne dugo traje.

PROSCIJE LAKME SILK NATURELLE FOUNDATION:

  1. Boje su mi prikladne za T, još nisam naišla na bilo koju drugu temeljenu hladovinu koja savršeno odgovara mojoj koži.
  2. Ovo je lagano; ne daje dojam da nosim teške temelje.
  3. To se dobro uklapa na kožu.
  4. To daje običnu medijsku pokrivenost, to je ono što želim od svog osnutka.
  5. Ono što je najvažnije, ne kolači se niti ostavlja iza bjelkastog baci.

ZAVRŠNE OSOBE SILK NATURELLE:

  1. 1. Besprijekorna završna obrada, svjetlosni sjaj i svileni osjećaj svile su sve trenutačni, a ljetna toplina gubi sve to.
  2. Postoji samo 25% temelja u cijevi, a ostatak cijevi izgleda prozračan.
  3. SPF 8 * oznaka za zakladu je Lakmeov pokušaj da prati stavove stada kako bi se zaradio na trenutnoj ludosti s obzirom na potražnju za proizvodima koji sadrže SPF. Lakme je kalkulativan i pametan potez da privuče potrošače jer je jasno navedeno na pakiranju da se SPF 8 u temeljima dokazuje samo in vitro. Nema konkretnih dokaza za potvrđivanje njihovog SPF zahtjeva.

PITANJU:

Zapravo nisam siguran. Neću ga koristiti na dnevnoj bazi jer sam dobio neke zits na moje lice unatoč tome što se temelji vode. Uglavnom, neću ga koristiti za ljeta pa ću pričekati dok se živa ne spusti. Sve u svemu, to je tako toliko temelj za mene.

Ocjena:

P.S: Upotrijebila sam dva različita područja na mojoj ruci kako bih prikazala miješanje u slikama.

Jeste li koristili Zakladu Lakme Silk Naturelle?

Izvor slika: Lakme Indija

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: