Odijelo dana: Anarkali i Swarovski pete

Pozdrav svima! Kako svi rade? 😀

Brzo sam se vratio, ali ovaj put, s obratom! Danas donosim indijski izgled odjeće. Sezonska svadbena sezona je uključena, a meni se dogodilo nekoliko mjeseci ovog mjeseca. Pogledajte ovaj prostor za još nekoliko etničkih izgleda, ali ovdje ide prvi! Uživati! 😀

Ovo odijelo je ljubav na prvi pogled! Ne samo zbog prilično obojenih veza, ovaj me je zamalo srušio ghera. Vidite, na donjoj slici, kako se gotovo cvjeta ispod struka?

Usporedio sam nakit s rubinim bojama veza, bisernim radom i smaragdnim bojama.

Odijelo je bilo prilično dovršeno kad sam ga kupio. Samo sam dodao kopče na dupati, imajući u vidu srebrni ton odijela.

Bio sam na lovu za srebro visoke pete za ovo odijelo. Čekao sam gotovo mjesec dana dok se neočekivano vrijedno kupilo. Premda su me Swarovski kamenje u početku uznemirile, osjećala sam da su oni tad previše blingy za moju naklonost; pete s rubinskom bojom savršeno se prilagođavale tonu odijela i odlučio sam ih pokupiti.

Hvala Bogu što sam učinio, jer su to moje najudobnije visoku petu nikada! Nosio sam ih gotovo 8 sati, a ja sam još mogao trčati u njih. Bilo je kao da nosim stanove.

Nadam se da vam se sviđa izgled.

Pojedinosti odjeće:

Odijelo: Kimaya Svi nakit: Moja majka Cipele: Stiletto

Hvala vam puno za lijepe komentare.

Pazite na sve vas

Odijelo dana: Plava jednoj tunici od ramena i obrezani leggings Odijelo na dan: gornja i bežirana suknja sa svilenim kaputom Odijelo dana: tiskana tunika sa smeđim priborom Odijelo na dan: Nail Polish Print Top s crnim prslukom Odijelo dana: bijela gornja i crvena olovka suknja Odijelo dana: Perfect Red Pants i Black Heels Odijelo dana: bijeli traperice i ravne cipele Odijelo dana: Sažetak ispisa odijela Odijelo dana: Houndstooth Print haljina Odijelo dana: crna vrh i zlatna suknja Odijelo dana: ružičasti ružičasti gornji i Burgundski hlače Odijelo dana: Coral Blazer s Casual Jeans Odijelo dana: Minty Svježa nedjelja Odijelo dana: Zig Zag Hem Top i Jeans Odijelo dana: Tank Top i Linen Pants Odijelo dana: cvjetne hlače Odijelo na dan: Plave hlače i Pink peep-Toe pete Odijelo dana: Blue Kurti i Silver Kolhapuris Odijelo dana: suptilne boje i stilski izgled Odijelo dana - Pink Blazer i Gray Jeans Odijelo dana: Udobna majica i Charm Bracelet Odijelo dana: Casual Look Odijelo dana: Poluoblike za rad

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: