Maybelline Color Sensational Moisture ekstremna boja za usne - vino Božansko

Zdravo prijatelji,

Nadam se da ste svi imali izvrstan vikend. Ovo je moja prva recenzija u 2013. godini, tako jako uzbuđena. Danas ću pregledati ruž za usne iz popularnog Maybelline Color senzacionalnog vlage ekstremnog raspona, koji valjda ne treba uvod. Sjena koju danas pregledam je Wine Divine 818.

Opis proizvoda:

Božanski kremasti osjećaj, s ugrađenim balzam za usne i SPF 15 za zaštitu od sunca. Pruža čistu boju iz čistog pigmenta u boji.

Cijena:

RS. 220 za 4 gm.

Hlad:

Vinski Božanski 818.

Moje uzimanje Maybelline boja senzacionalna vlažnost Ekstremna boja usana - vino Božansko:

Maybelline Color senzacionalna vlažnost Ekstremni ruž za usne - vino Božansko (818) je prekrasna sjena od smeđe boje. Svojim imenom, lijepo je ruž za usne u vinskoj boji s nijansom smeđe boje. Puno bi komplimentiralo nejasne kože. Na mojim usnama, više se naslanja na smeđe, ali izgleda lijepo. Nađi me se da dignem više za ovaj ruž za usne. To odmah osvjetljava lice. Tijekom dana, malo smanjujem boju primjenom labavog praha koji ne samo da daje mat površinu, nego i povećava njegovu trajnu snagu.

Budući da je tamnoputi ruž, to bi lijepo boja za stranke ili nevjeste biti. Texture mudre, vrlo glatka, kremasta i klizi na usnama poput sna bez napora. Strašna pigmentacija, jednim potezom daje punu boju i također prekriva pigmentaciju usana.

Budući da je tamna boja, morate biti vrlo pažljivi prilikom nanošenja, inače postoji mogućnost izlaska iz usne linije lako. Korištenje usana i usne četke za primjenu bi riješili ovaj. Ljudi koji su bili skloni prilično su tamnima. Zamahnula sam je i na dlanu i za vas da shvatite kako izgleda na pravoj koži. Zapravo, boja vina pokazuje se bolje na dlanu.

Pro od Maybelline boja senzacionalna vlaga ekstremna boja za usne - vino Božansko:

 • Izvrsna pigmentacija je dovoljna da bi se prikazala boja.
 • Vrlo hidratantna, vjerna njezinom zahtjevu.
 • Ne podmiruje se u redu.
 • Dostojanstveno napajanje.
 • Lijepo kremastom završnom obradom.
 • Pokriva pigmentaciju usana.
 • Univerzalna boja, ali mnogo bi imala puno glatko tena.
 • Lijepa boja za nevjeste.
 • Proračun prijateljski, lako dostupan.
 • Čvrsta ambalaža, putovanje prijateljski.
 • Kôd boja na dnu.

uzoraka:

Cons of Maybelline boja senzacionalna vlažnost ekstremna boja za usne - božanski vina:

 • Ako se ne primjenjuje pažljivo, može se pomiješati ili krvariti.
 • Na fer koži, možda je previše mračna.

Završna riječ:

Ja bih definitivno sugerirao ovu boju za zamršene tenzije i onih koji vole tamne boje usana.

IMBB ocjena:

4.75/5

Maybelline Colorensational Moisture ekstremni ruž za usne - ljubičasta dijamant Maybelline Colorensational Moisture ekstremni ruž za usne - sjajni šljiva Maybelline Color senzacionalna vlaga ekstremni ruž za usne: Burgundija Maybelline Color Sensational ruževi Fotografije i uzorci Maybelline Color Sensational ruž za usne potpuno pregledan karamell, Swatch Maybelline Color Sensational sjajilo za usne Fotografije i uzorci Maybelline Color senzacionalni ruž za usne Choco Pop Review, Swatch Maybelline Color Sensational ruž za usne Coral Crush Review, Swatch Maybelline Color Sensational ruž za usne u Plaza Pinku Maybelline Color Sensational sjajilo za usne Mocha Glaze Maybelline ColorSensational ruž za usne jesen, crvena rumenila Maybelline Color senzacionalni ruž za usne zagrijavaju me u swatcheve i fotografije Maybelline Color senzacionalni ruž za usne Pink Petal pregled, fotografije i uzorci Maybelline Color Sensational ruž za usne - Moj mahagonija Maybelline Color Sensational olovke za usne Fotografije, swatche Maybelline boja senzacionalna vlaga ekstremni ruž za usne u brončanom naranči Maybelline Watershine ruža za usne Rose Jam Review, Swatches Moja Mini Maybelline ruža za usne LA boja za usne za usne Burgundija Prirodna suština prirodnih boja kose Burgundija Lotus Herbals Moistpetals ruž za usne Burgundija Lica Kreni Chic Ruž za usne u Purple Blaze Face Satin Matte ruž za usne: Royal Purple Maybelline Watershine tekući dijamanti sjajilo: dragocjeni jarac Lica Mineral Blush u Diamond Shineu REVLON Street Wear: Shine Božanska boja za usne Lica Mineralna boja za usne crvenog vina Revlon Powder Blush - vino sa svime # 06 Revlon sjajna sjajna ruža za usne

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu:

Korisne Informacije Aug 11 2020