VLCC Enbrighten obojena zaštitna krema za sunčanje SPF 25 PA ++ Pregled

Općenito, VLCC proizvodi ne rade za mene. Ipak ovaj proizvod je privukao moju pažnju. Koristio sam ga ove zime pa mislim da je vrijeme da podijelim svoje misli o tome.

Product Opis:

• Lagana, vodena bojena formula. • Jednostavno pokriva kožu i štiti od oštećenja Sunca. • Obogaćena dobrotom ekstrakta crvenog grožđa, njeguje kožu ostavljajući mu mekanu i svjetliju.

Upute:

Uzmite odgovarajuću količinu i pomiješajte se s kružnim nagibima prema gore, pokrivajući cijelo lice i vrat. Idealno za primjenu 15 - 20 minuta prije izlaganja suncu. Osvijetljenu formulu može se koristiti kao make-up baza.

Key Sastojci:

Benzofenon 4, oktilmetoksi cinamat, avobenzon, ti02, alantoin, silikonsku smjesu, ekstrakt crvenog grožđa.

Cijena i količina:

jaNR 275 za 40 grama.

Moj Uzmi na VLCC Enbrighten obojenu suhu zaštitu od sunca SPF 25 PA ++:

Volim pakiranje. Volim slatke staklene kade. Možda je to jedan od razloga što sam ovaj proizvod dobio na prvom mjestu. To je kružna gusta staklena kada. Nije se slomio čak ni kad sam ga pogrešno pustila. Ima blagi miris grožđa koji nije uznemirujući.

To je sufler vrsta proizvoda, ali nemojte očekivati ​​da će biti kao rastaljena lava. Bilo je više poput šlagova. Sviđalo mi se tekstura. To je obojeno sušilo za sunčanje, ali dolazi samo u jednoj sjeni. To je lagana juha i vrlo lagana na koži kada se nanosi. To daje pravi do srednje pokrivenosti. Budući da je manje pigmentiran, trebao bi odgovarati većini tonova kože. Također odmah osvjetljava kožu.

Imam kombinaciju kože. Osjeća se vrlo lagano i pruža vrlo dobru hidrataciju. Ispitala sam ga sama. Nije napravio moju T-zonu masnu za 4 do 5 sati u ne-AC okruženju bez postavljanja bilo kojeg praška. Dakle, preporučuje se korištenje praha za kombinaciju s masnom kožom. Ovaj proizvod ne preporučujem djevojkama s masnim tkaninom. S obzirom na hidrataciju koju pruža, to će raditi za suhu kožu.

Profesori VLCC Enbrighten obojene zaštitne tekućine SPF 25 PA ++ Pregled

• Hidratiziranje. • Vlažna krema za kosu i krema za sunčanje. • Čvrsto pakiranje. • Lagana težina. • Osvjetljava lice. • Proizvod je jednostavan za rad.

Nedostaci od VLCC Enbrighten obojene zaštitne kreme za sunčanje SPF 25 PA ++:

Cjeloviti popis sastojaka nedostaje. • Nije prikladna za masnu kožu. • nudi samo običnu pokrivenost. • Dostupno samo u jednoj varijanti.

Nudi tamnu hidratizaciju plus sunčani ekran po povoljnoj cijeni. To je pristojan proizvod vrijedan pokušaja za suhe kože ljepotice. Djevojke s kombinacijom će se svidjeti tijekom zime. Masne kože ljepotice bolje ostati daleko.

Hoću li otkupiti VLCC Enbrighten obojeni Sunscreen Souffle SPF 25 PA ++?

Samo za zime!

IMBB ocjena:

3.8/5

Lakme Silk Naturelle Daily Foundation Lakme Perfect Radiance temelj za osvjetljavanje kože Lakme Invisible Foundation Fotografije i uzorci (anketa) Lakme pokreće Perfect Radiance Foundation Lakme devet do pet flawless šminka Lakme Absolute White intenzivna kožna maska ​​SPF 25 Vichy Normaderm Anti-Imperfection hidratantna njega pregled Vichy Normaderm pročišćavajući gel za čišćenje Masna / Acne njegu kože / Vichy Normaderm Anti Imprefections

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: