L'Oreal Revitalift obnavljajuće sredstvo za čišćenje bogato uklanjanjem mlijeka

Pozdrav lijepe dame,

Kako svi vi radite, uživate u vikendu? Danas ću pregledati L'Oreal Paris Revitalift pomlađivanje bogato uklanjanjem šminke za uklanjanje mlijeka. Imam ovu i Revitalift kremu kao poklon od moje sestre na njezinom izletu u London i to već neko vrijeme koristim. Stvarno je zabrinuta da sada kada ulazim u moje tridesete, trebao bih početi brinuti o svojoj koži, stoga bih trebao reći odgovarajući izbor darova. Da biste znali kako je to pročitano:

Opis proizvoda:

Laboratoriji L'Oreal stvorili su svoj 1. Revitalift bogati make-up za uklanjanje mlijeka Obogaćen Glycolissom, snažnim pilingom i vitaminom C koji pomaže osvjetljavanju kože, njegova kremastija formula savršeno uklanja šminku i oživljava vašu kožu. Rezultati: Vaša koža odmah je hidrirana. Dan za danom, vaša koža je izglađena i tena je osvijetljena. Savršeno čist i revitaliziran, koža vraća mladost.

Način primjene:

Nanesite svakodnevno na lice vatom. Izbjegavati dodir s očima. Nakon uporabe nanesite njegu lica.

Cijena:

Moja sestra me ne bi rekla, ali provjeravam i iznosi oko 5,10 GBP za 200 ml.

Pakiranje i tekstura:

Dolazi u bocu s bojom krem ​​boje s bijelom kapicom i u sredini svijetlo crvene boje. Kombinacija crvene i kreme označava raspon L'Oreal Revitalift. Kapica je otvorena i ne uzrokuje prolijevanja. Krema je mliječno bijela, kako to njeno ime implicira, ali s debljem konzistencijom. Njegova nije previše gusta, niti pretijesna, samo savršena.

Sastojci:

Moje iskustvo s L'Orealom Revitalift Pomlađivanje bogato uklanjanje šminke Uklanjanje mlijeka:

Koristio sam ovaj proizvod već više od 6 tjedana, ali ne i svakodnevno, a također sam pokušao ukloniti i teški i lagani make-up. Prvo, operem lice vodom, a zatim malu količinu tog mlijeka za čišćenje stavim na pamučnu podlogu i uklonim šminku s jedne strane lica, a zatim s drugom podloškom s druge strane. Maksimalno što trebam je dva pregiba i viola, sva su šminkanja nestala kao da na prvom mjestu. Iako imam normalnu suhu kožu, i dalje mi se čini da je moje lice malo masnoće. Poslije toga koristim lice za pranje.

Na slici pokušavam ukloniti Chambor Matte ruž za usne, Maybelline eye studio vodootporan gel liner u zelenoj, Chambor Velvetovoj dodirnoj boji za usne pk-13, Lotus kajal vodonepropusnim, ruž za usne koji Chambor teče, koji se ne prenosi na bilo koju površinu i ne opere se osim s pravim sredstvom za uklanjanje šminke.

Nakon prvog skretanja, svi su otišli osim male linije Maybelline eyestudio linera u Green i Lotus Kajal, ali s drugom krivuljom uopće nema traga za šminkom. Iznos koji sam uzeo u swatchu dovoljan je za cijelo lice.

Pro L'Oreal Revitalift Pomlađivanje bogato uklanjanje čišćenja Uklanjanje mlijeka:

  • Atraktivna, svijetla, robusna i putna prijateljska ambalaža.
  • Vrlo mala količina je dovoljna za cijelo područje lica i vrata.
  • Uklanja sve tragove šminke, uključujući vodootpornu šminku. Ne morate jako trljati.
  • Mliječna formula nježna je na koži i ne uzrokuje nikakvu iritaciju.
  • Osjetite kako se koža hidrira i hrani.

Cons od L'Oreal Revitalift Pomlađivanje bogato uklanjanje čišćenja Uklanjanje mlijeka:

  • Koža postaje malo masna čak i na blagu suhu kožu, pa nakon toga osjećate potrebu za pranje lica.
  • Ne za ljude s masnom kožom, jer će to učiniti oilier i čak može uzrokovati breakouts.
  • Nisam ništa poboljšala tonu kože.

Ukupna presuda:

Vrlo dobar maknuti make-up remover sam naišao daleko. Dobar za one s normalnom, suhom ili kombiniranom kožom.

IMBB ocjena:

4.25/5

L'Oreal Paris Pearl savršena pjena za lice L'Oreal Paris UV savršeno dugotrajni UVA / UVB zaštitnik SPF 50 L'Oreal True Match Vrhunsko osvježavajuće usavršavanje L'oreal za uklanjanje usana i oka L'oreal True Match slikanje fotografija, swatches L'oreal Pariz baza Magique Transforming Smoothing Primer L'Oreal Hydra Svježi Instant Fresura Pjenušava krema L'oeal True Match Roll na temelju L'Oreal Paris Dermo-Expertise Pearl Perfect noćna krema L'Oreal Paris Matte Morphose Foundation Fotografije, Swatches L'Oreal hidrafresh balzam za usne L'oeal True Match Roll na temelju Loreal True Match Foundation L'Oreal True Match Vrhunsko osvježavajuće usavršavanje L'oreal True Match slikanje fotografija, swatches L'Oreal Paris True Match mineralna podloga L'Oreal Paris Youth Code za pomlađivanje kože protiv bora Shahnaz Husain Shamask-I Plus maska ​​za pomlađivanje Himalaya mlijeko za čišćenje Fab India mlijeko za čišćenje lavande Ayur Deep Pore mlijeko za čišćenje Lotus Herbals Lemonpure Mlijeko za čišćenje

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: