Pregled EK sjenila za ogledalo u električnoj mreži

Pozdrav svima,

Danas sam u tirkiznoj zoni i volim sve u ovoj sjeni. Moje nožne nokte i nokti za prste su obojeni u ovoj boji, kupio sam vrhove u toj boji, narukvice i prsteni, a posljednja stvar koju sam kupila u ovoj sjeni je eyeshadow MAC-Electric Eel.

Cijena:

RS. 680 za punjenje. Mislim da su sada cijene revidirane u RS. 720 za 1,5 g. Veličina kao i svi ostali MAC napuni ponovno izgleda ovako u usporedbi s Rs. 5 novčića.

Završi:

To je u matiranom završetku s apsolutno bez sjaja ili sjaja na njega.

Tekstura:

The eyeshadow unatoč matte je vrlo mekan i jednostavan za primjenu i mješavina. Mislim da je to ljepotu kupnje vrhunskih brandova poput MAC-a. Unatoč tome što je mat, to je tako glatka i meka i lako se može pokupiti s bilo kojim četkom za oči. Njegova je neprikladna poput nekih drugih mattes sam pokušao iz drugih jeftinijih brandova.

Hlad:

Sad dolazimo u hladovinu. Kao što sam rekla, bio sam u svojoj tirkiznoj fazi kad sam ovo pokupio. Inače, nikada ne nosim tako svijetle boje na mojim očima. Kao što ime sugerira, to je električna plava boja, koja je jedinstvena mješavina plavkastog zelenila. Vrlo je divlje, divlje, zabavno i zanosan i izgleda vrlo lijepo s neutralnim smeđim poput Folie (za tamnije kože) ili Soft Brown / Texture (za lagane do srednje tonove kože) u nabiranju.

Nekada sam mislio da neće izgledati lijepo na nejasnim tonovima kože, ali iznenađujuće izgleda lijepo kada se koristi kao vanjska V boja s blještavim nijansama kao što je Woodwinked. Također radi lijepo kao sveukupna boja poklopca za večernji izlazak. Međutim, morate paziti da ostatak make-upa ostane vrlo lagano i neutralno toniran jer je to tako sjajno. Povežem ga s breskastim rumenima i golim usnama.

uzoraka:

Riječ opreza: Morate ga primijeniti laganom rukom i tamnim sjenilima. Ako ga koristite s laganim nijansama kao što su MAC's Painterly ili NYX Milk sjenilo za oči, na kraju ćete izgledati poput klauna. Zadržava prirodnu boju s UDPP-om kao bazom.

EOTD: Ovo je moj prvi slab pokušaj EOTD-a s tom sjenom. Obavijestite me ako vam se sviđa ili ne (žvakanje noktiju, zubi zeznuti).

IMBB ocjena:

4/5 - oduzimanje točke jer ne mislim da je ova sjena za sve ili za početnike. Dakle, ne bih bila vrlo raznovrsna sjena koju bih rekao.

Ukupna presuda:

Kažem da je ljeto vrijeme zabave, pa idi i pokupiti i vidjeti možeš li raditi s ovim, jer ako možeš, sigurno ćeš se istaknuti u gomili i izgledati kao milijun dolara. Još uvijek pokušavam pronaći pravi način primjene ovoga.

Ostanite daleko ako se bojite svijetlih, živih boja.

12 Mora imati MAC eyeshadows za indijske tonove kože MAC Eyeshadow Plum Dressing pregled, Swatch i EOTD Mora imati MAC eyeshadows Kako deponirati Mac eyeshadows 12 Mora imati MAC eyeshadows za indijske tonove kože MAC Basic Quad Shadow Quad MAC Eyeshadow - označena ljepotom MAC Ricepaper sjenilo za oči MAC Espresso sjenilo za oči MAC Humid Eyeshadow pregled, Swatch, EOTD MAC Amber Lights Eyeshadow pregled, Swatch, FOTD MAC Skupo Pink Eyeshadow Review, Swatch, FOTD MAC nylon sjenilo pregled, Swatch MAC Soba sjenilo za oči

Radio Za Vas: Kelley Grace & Shonda Lamb | Želite Nas Kontaktirati?

Komentari Na Mjestu: